-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Stegte blommer med mascarpone og kanel
Nem og lækker dessert med blommer - steg de modne blommer på panden og server dem med flødeskum og kanelsukker. Det er verdens nemmeste og lækreste sensommerdessert!
4 pers.
Ingredienser
- 8 blommer
- 1 dl sukker
- 25 g smør
- 2 dl piskefløde
- 100 g mascarpone
- 1/2 tsk kanel
- 4 spsk rørsukker
- Tilbehør: f.eks. italienske mandelbiscotti
- Halver blommerne. Smelt sukkeret på en pande (ikke slip-let).
- Kom smørret i, og lad det bruse op. Steg blommerne i blandingen 2-3 min.
- Læg blommerne på 4 tallerkner.
- Pisk fløden til skum og vend mascarpone i. Fordel det over blommerne. Drys med kanel og rørsukker.