Stir fry-kylling med rejer
SPONSORERET indhold

Stir fry-kylling med rejer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nemt og lækkert.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
22. apr. 2016 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

300 g kyllingeinderfilet
salt, peber
1-2 fed knust hvidløg
1 spsk olivenolie
½ liter blomkålsbuketter
8-10 rå, pillede tigerrejer
300 g spinatblade
1-2 spsk kapers
1 lille potte persille
et par stilke estragon eller kørvel
200 g fuldkorns-baguette

Sådan gør du: Skær kyllingefileterne i halve, kom dem i en skål, og vend dem med salt, peber og hvidløg. Varm olien i en sauterepande eller wok, brun kyllingekødet smukt, og bland blomkålsbuketterne ved. Steg under omrøring i 5-6 minutter, kom rejerne ved, og steg, til de har skiftet farve. Tilsæt spinatblade og kapers, steg det hele kort, og smag til med salt, peber og krydderurter. Server retten med grov baguette.

● ● ● Energi pr. person: 350 kcal, fedt 26%, protein 41%, kulhydrat 33%