
SPONSORERET indhold
Stir fry-kylling med rejer
Nemt og lækkert.
4
Ingredienser
300 g kyllingeinderfilet
salt, peber
1-2 fed knust hvidløg
1 spsk olivenolie
½ liter blomkålsbuketter
8-10 rå, pillede tigerrejer
300 g spinatblade
1-2 spsk kapers
1 lille potte persille
et par stilke estragon eller kørvel
200 g fuldkorns-baguette
Sådan gør du: Skær kyllingefileterne i halve, kom dem i en skål, og vend dem med salt, peber og hvidløg. Varm olien i en sauterepande eller wok, brun kyllingekødet smukt, og bland blomkålsbuketterne ved. Steg under omrøring i 5-6 minutter, kom rejerne ved, og steg, til de har skiftet farve. Tilsæt spinatblade og kapers, steg det hele kort, og smag til med salt, peber og krydderurter. Server retten med grov baguette.
● ● ● Energi pr. person: 350 kcal, fedt 26%, protein 41%, kulhydrat 33%