SPONSORERET indhold
Stor couscous-salat
En nem og frisk salat, der kan bruges i rigtig mange sammenhænge − eller blot spises med groft brød til.
4
Ingredienser
2 dl fuldkornscouscous
2 dl kogende vand
citronsaft
2 spsk olivenolie
2 fed knust hvidløg
salt, peber
1 udkernet, finthakket snackpeber
1 flækket, udkernet, hakket agurk
1 bakke cherry- eller dadeltomater
1 bdt snittede forårsløg
1 bdt fintskåret dild
1 lille bdt hakket persille
1 bdt fintskåret mynte
35 g ristede pinjekerner
300 g fuldkornsbrød
Sådan gør du:
- Kom couscous-grynene i en skål, hæld kogende vand over og lad grynene trække, til de har opsuget al væde. Rør couscoussen løs med en gaffel, krydr med citronsaft, olivenolie, hvidløg samt salt og peber.
- Bland alle de hakkede og findelte grønsager i salaten sammen med krydderurterne og tjek smagen en sidste gang, inden salaten drysses med de ristede pinjekerner og serveres med fuldkornsbrød.
Energi pr. person: 520 kcal, fedt 25%, protein 14%, kulhydrat 61%