salat

Foto: Maria Warnke Nørregaard couscous-salat

Stor couscous-salat

En nem og frisk salat, der kan bruges i rigtig mange sammenhænge − eller blot spises med groft brød til.

En nem og frisk salat, der kan bruges i rigtig mange sammenhænge − eller blot spises med groft brød til.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

2 dl fuldkornscouscous
2 dl kogende vand
citronsaft
2 spsk olivenolie
2 fed knust hvidløg
salt, peber
1 udkernet, finthakket snackpeber
1 flækket, udkernet, hakket agurk
1 bakke cherry- eller dadeltomater
1 bdt snittede forårsløg
1 bdt fintskåret dild
1 lille bdt hakket persille
1 bdt fintskåret mynte
35 g ristede pinjekerner
300 g fuldkornsbrød

Sådan gør du:

  1. Kom couscous-grynene i en skål, hæld kogende vand over og lad grynene trække, til de har opsuget al væde. Rør couscoussen løs med en gaffel, krydr med citronsaft, olivenolie, hvidløg samt salt og peber.
  2. Bland alle de hakkede og findelte grønsager i salaten sammen med krydderurterne og tjek smagen en sidste gang, inden salaten drysses med de ristede pinjekerner og serveres med fuldkornsbrød.


Energi pr. person: 520 kcal, fedt 25%, protein 14%, kulhydrat 61%

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Aftensmad og Couscous