Sund fastfood: Pizza på fuldkornstortilla med bresaola
Foto: Maria Warnke Nørregaard Uhm en lækker pizza!

Sund fastfood: Pizza på fuldkornstortilla med bresaola

Prøv den lækre og nemme fuldkornstortilla pizza med bresaola du kan lave på kun 30 minutter.

printer Print
clock 30 minutter
plate 2 personer

2 stk. fuldkornstortilla
1 dl tomatsauce
Evt. lidt tørret basilikum, oregano eller rosmarin
Salt og peber
200 g courgette
125 g afdryppede, halverede artiskokhjerter
20 g revet parmesanost
100 g bresaola
30 g rucola

Energi pr. person:
313 Kcal
Fedt:
20 %
Protein:
37 %
Kulhydrant:
43 %

Sådan gør du:

  1. Læg tortillaerne på en plade med bagepapir, smør tomatsauce på, og drys eventuelt med lidt tørrede krydderier samt salt og peber.
  2. Skær courgetten og bresaolaen i papirtynde skiver.
  3. Fordel courgetteskiver og artiskokhjerter på pizzaerne, drys med ost, og bag dem gyldne og sprøde ved 200 grader varmluft i 12-15 minutter.
  4. Top pizzaerne med bresaola og rucola, og servér.
Se, hvad vi ellers skriver om: Nem aftensmad, Sund aftensmad og Hovedret