Sund fastfood: Pizza på fuldkornstortilla med bresaola
SPONSORERET indhold

Sund fastfood: Pizza på fuldkornstortilla med bresaola

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv den lækre og nemme fuldkornstortilla pizza med bresaola du kan lave på kun 30 minutter.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
13. nov. 2018 | Opskrift | Fit living
2 personer | Total: 30 min

Ingredienser

2 stk. fuldkornstortilla
1 dl tomatsauce
Evt. lidt tørret basilikum, oregano eller rosmarin
Salt og peber
200 g courgette
125 g afdryppede, halverede artiskokhjerter
20 g revet parmesanost
100 g bresaola
30 g rucola

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    313 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    37 %
  • Kulhydrat:
    43 %

Sådan gør du:

  1. Læg tortillaerne på en plade med bagepapir, smør tomatsauce på, og drys eventuelt med lidt tørrede krydderier samt salt og peber.
  2. Skær courgetten og bresaolaen i papirtynde skiver.
  3. Fordel courgetteskiver og artiskokhjerter på pizzaerne, drys med ost, og bag dem gyldne og sprøde ved 200 grader varmluft i 12-15 minutter.
  4. Top pizzaerne med bresaola og rucola, og servér.

Anbefalet til dig