
SPONSORERET indhold
Sund fastfood: Pizza på fuldkornstortilla med bresaola
Prøv den lækre og nemme fuldkornstortilla pizza med bresaola du kan lave på kun 30 minutter.
2 personer |
Total: 30 min
Ingredienser
2 stk. fuldkornstortilla
1 dl tomatsauce
Evt. lidt tørret basilikum, oregano eller rosmarin
Salt og peber
200 g courgette
125 g afdryppede, halverede artiskokhjerter
20 g revet parmesanost
100 g bresaola
30 g rucola
Næringsindhold
-
Energi pr. person:313 Kcal
-
Fedt:20 %
-
Protein:37 %
-
Kulhydrat:43 %
Sådan gør du:
- Læg tortillaerne på en plade med bagepapir, smør tomatsauce på, og drys eventuelt med lidt tørrede krydderier samt salt og peber.
- Skær courgetten og bresaolaen i papirtynde skiver.
- Fordel courgetteskiver og artiskokhjerter på pizzaerne, drys med ost, og bag dem gyldne og sprøde ved 200 grader varmluft i 12-15 minutter.
- Top pizzaerne med bresaola og rucola, og servér.