
SPONSORERET indhold
Sund fastfood: Portobelloburger med sprødt grønt
Prøv burgeren lavet af portobellosvame du nemt og hurtigt kan lave.
2 personer |
Total: 30 min
Ingredienser
300 g portobellosvampe
4 tsk. lagret balsamico
35 g kalkunbacon
200 g hakket oksekød 3-6%
Salt og peber
1 tsk. olivenolie
1 lille, fintsnittet rødløg
1 lille, snittet hjertesalat
Brøndkarse
100 g sugarsnaps
Dip-dressing:
1 dl skyr naturel
1 lille fed, knust hvidløg
1 spsk. dijonsennep med honning
Næringsindhold
-
Energi pr. person:305 Kcal
-
Fedt:31 %
-
Protein:49 %
-
Kulhydrat:20 %
Sådan gør du
- Skær stilken fra svampene, og stænk dem let med balsamico.
- Del og form kødet til burgerne, drys salt og peber på, og steg dem i 3-4 minutter på hver side. Tag dem op, og hold dem varme.
- Steg derefter kalkunbacon og svampe. Steg svampene et par minutter på hver side, og steg kalkunbaconen, til den er helt sprød.
- Læg snittet salat på svampene, derefter den stegte bøf, drys med rødløg og brøndkarse og top med kalkunbacon og de resterende svampe.
- Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag den godt til med salt og peber. Servér den til burgeren sammen med sprøde sugarsnaps.