Sund fastfood: Portobelloburger med sprødt grønt
Foto: Maria Warnke Nørregaard Sund fastfood til hverdagen.

Sund fastfood: Portobelloburger med sprødt grønt

Prøv burgeren lavet af portobellosvame du nemt og hurtigt kan lave.

printer Print
clock 30 minutter
plate 2 personer

300 g portobellosvampe
4 tsk. lagret balsamico
35 g kalkunbacon
200 g hakket oksekød 3-6%
Salt og peber
1 tsk. olivenolie
1 lille, fintsnittet rødløg
1 lille, snittet hjertesalat
Brøndkarse
100 g sugarsnaps 

Dip-dressing:
1 dl skyr naturel
1 lille fed, knust hvidløg
1 spsk. dijonsennep med honning

Energi pr. person:
305 Kcal
Fedt:
31 %
Protein:
49 %
Kulhydrat:
20 %

Sådan gør du

  1. Skær stilken fra svampene, og stænk dem let med balsamico.
  2. Del og form kødet til burgerne, drys salt og peber på, og steg dem i 3-4 minutter på hver side. Tag dem op, og hold dem varme.
  3. Steg derefter kalkunbacon og svampe. Steg svampene et par minutter på hver side, og steg kalkunbaconen, til den er helt sprød.
  4. Læg snittet salat på svampene, derefter den stegte bøf, drys med rødløg og brøndkarse og top med kalkunbacon og de resterende svampe.
  5. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag den godt til med salt og peber. Servér den til burgeren sammen med sprøde sugarsnaps.
Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad og Hovedret