Sund fastfood: Portobelloburger med sprødt grønt
SPONSORERET indhold

Sund fastfood: Portobelloburger med sprødt grønt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv burgeren lavet af portobellosvame du nemt og hurtigt kan lave.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
13. nov. 2018 | Opskrift | Fit living
2 personer | Total: 30 min

Ingredienser

300 g portobellosvampe
4 tsk. lagret balsamico
35 g kalkunbacon
200 g hakket oksekød 3-6%
Salt og peber
1 tsk. olivenolie
1 lille, fintsnittet rødløg
1 lille, snittet hjertesalat
Brøndkarse
100 g sugarsnaps 

Dip-dressing:
1 dl skyr naturel
1 lille fed, knust hvidløg
1 spsk. dijonsennep med honning

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    305 Kcal
  • Fedt:
    31 %
  • Protein:
    49 %
  • Kulhydrat:
    20 %

Sådan gør du

  1. Skær stilken fra svampene, og stænk dem let med balsamico.
  2. Del og form kødet til burgerne, drys salt og peber på, og steg dem i 3-4 minutter på hver side. Tag dem op, og hold dem varme.
  3. Steg derefter kalkunbacon og svampe. Steg svampene et par minutter på hver side, og steg kalkunbaconen, til den er helt sprød.
  4. Læg snittet salat på svampene, derefter den stegte bøf, drys med rødløg og brøndkarse og top med kalkunbacon og de resterende svampe.
  5. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag den godt til med salt og peber. Servér den til burgeren sammen med sprøde sugarsnaps.

Anbefalet til dig