Svinemørbrad med græskar, courgetter, tranebær og græskarkerner
Ingredienser
1 svinemørbrad skåret i medaljoner
2 dl. hønsebouillon eller anden bouillon
1 stængel citrongræs skåret i strimler
50 g ingefær skåret i tændstik størrelse
4 kardemommekapsler
¼ græskar skåret i ensartede tern, ca. 2x2 cm
1 courgette skåret i tern
1 dl tranebær
kerner fra et halvt granatæble
½ potte mynteblade
2 spsk. ristede græskarkerner.
Sådan gør du
Kom medaljonerne i det nederste fad uden huller. Hæld kogende bouillon over. Tilsæt ingefær, citrongræs, samt kardemommekapsler.
I det næste fad lægger du græskar og i det sidste fordeles courgetter og tranebær. Drys med salt og peber i begge fade.
Kom fadene med kød og græskar i en 210 grader varm ovn. Husk låget.
Efter 30 min. sætter du fadet med courgetter ind, og det hele bages 10 min. mere.
Ved servering drysser du granatæblekerne over courgetterne og græskarkerner over de bagte græskar. Drys begge fade med frisk mynte.
TIP:
Brug græskarresten til suppe.