SPONSORERET indhold
Tabbouleh
Gør sig ekstra godt til et stykke oksekød eller lammekød.
4
Ingredienser
2 dl couscous
1 rødløg, fintsnittet
1 bdt. bredbladet persille, finthakket
½ bdt. mynte, finthakket
kernerne fra 1 granatæble
2 spsk usaltede pistacienødder, finthakkede
DRESSING:
skal fra 1 økologisk citron
saft fra ½ citron
2 spsk olivenolie
salt og peber
Sådan gør du:
- Tilbered couscous efter anvisning på pakken og lad den køle en smule af, før den blandes med de øvrige ingredienser.
- Rør ingredienser til dressingen sammen og smag den til.
- Vend dressingen godt rundt i salaten og server gerne salaten med det samme.
Energi pr. person: 240 kcal, fedt 25%, protein 13%, kulhydrat 62%
Tip! Det smager rigtig godt at tilsætte tørret frugt som f.eks. tørrede abrikoser og dadler i sin tabbouleh.