Tabbouleh salat
SPONSORERET indhold

Tabbouleh

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Gør sig ekstra godt til et stykke oksekød eller lammekød.

Af: Ditte Ingemanns Foto: Ditte Ingemanns
24. okt. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

2 dl couscous
1 rødløg, fintsnittet
1 bdt. bredbladet persille, finthakket
½ bdt. mynte, finthakket
kernerne fra 1 granatæble
2 spsk usaltede pistacienødder, finthakkede

DRESSING:
skal fra 1 økologisk citron
saft fra ½ citron
2 spsk olivenolie
salt og peber

Sådan gør du:

  1. Tilbered couscous efter anvisning på pakken og lad den køle en smule af, før den blandes med de øvrige ingredienser.
  2. Rør ingredienser til dressingen sammen og smag den til.
  3. Vend dressingen godt rundt i salaten og server gerne salaten med det samme.

Energi pr. person: 240 kcal, fedt 25%, protein 13%, kulhydrat 62%

Tip! Det smager rigtig godt at tilsætte tørret frugt som f.eks. tørrede abrikoser og dadler i sin tabbouleh.