-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Tærte med feta og grønsager
FETAOST giver et godt modspil til grillede eller bagte gønsager
4
Ingredienser
- 120 g hvid quinoa
- 2 dl bouillon
- salt, peber
- 1 æggehvide
- 100 g fetaost
- FYLD:
- 4 løg eller rødløg
- 500 g store tomater
- 2 peberfrugter
- 1 courgette
- 1 spsk olivenolie
- friske kviste rosmarin
Sådan gør du:
- Kog quinoa i vand tilsat bouillon og lidt salt i ca. 15 minutter. Lad den afkøle og pisk den godt igennem med æggehvide. Beklæd en lav tærteform, 20 x 22 cm, med bagepapir. Tryk dejen ud i et jævnt lag over bund og sider ved hjælp af bagsiden af en ske. Bag tærten ved 200° i ca. 25 minutter, til den er gylden og sprød. Skær alle grønsager i mundrette stykker. Vend dem med olie, salt, peber og rosmarin, bred dem ud på en plade med bagepapir og bag dem ved 200° i ca. 20 minutter, til de er møre. Vip alle grønsager op i tærten, smuldr fetaost over og server.
- Energi pr. person: 270 kcal, fedt 25%, protein 22%, kulhydrat 53%