-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Tatar af rå fisk med kokoscreme
Fisketatar med kokoscreme er en smuk forret til nytårsmenuen.
Tatar af rå fisk med kokoscreme til 6 personer
Ingredienser
- Tatar af rå fisk med kokoscreme
- 600 g hvid fisk (f.eks. hellefisk, lyssej, havtaske)
- 1 stilk bladselleri, skåret i tern
- 1 agurk uden skræl og kerner skåret i små tern
- ¼ gul courgette skåret i små tern
- ½ cm ingefær
- saft fra 4 limefrugter
- 1 spsk. friske korianderblade
- Dressing:
- 2 dl kokoscreme, (vælg en så fed som muligt)
- 1 spsk. meget fint snittet korianderblade
- ½ tsk. fint revet ingefær
- ½ fed hvidløg meget fint revet
- en smule salt og hvid peber
- saft fra ½ lime
Sådan laver du tatar af rå fisk med kokoscreme
- 1. Skær fisk, bladselleri, agurk og courgette i tern. Snit ingefær fint. Bland alle ingredienser sammen undtagen koriander.
- 2. Lad fisken trække mindst en times tid på køl. Krydr med koriander og lidt salt og peber. Arranger fisken på tallerkenen.
- 3. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Læg små klatter af dressing rundt om fiskeanretningen, og server resten ved siden af i en skål.
LÆS OGSÅ:Vildttatar med yam-marengs og agurk
LÆS OGSÅ:Tatar med brøndkarse og peberrod