-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Tatar af rå fisk med kokoscreme
Fisketatar med kokoscreme er en smuk forret til nytårsmenuen.
Tatar af rå fisk med kokoscreme til 6 personer
Ingredienser
- Tatar af rå fisk med kokoscreme
- 600 g hvid fisk (f.eks. hellefisk, lyssej, havtaske)
- 1 stilk bladselleri, skåret i tern
- 1 agurk uden skræl og kerner skåret i små tern
- ¼ gul courgette skåret i små tern
- ½ cm ingefær
- saft fra 4 limefrugter
- 1 spsk. friske korianderblade
- Dressing:
- 2 dl kokoscreme, (vælg en så fed som muligt)
- 1 spsk. meget fint snittet korianderblade
- ½ tsk. fint revet ingefær
- ½ fed hvidløg meget fint revet
- en smule salt og hvid peber
- saft fra ½ lime
Sådan laver du tatar af rå fisk med kokoscreme
- 1. Skær fisk, bladselleri, agurk og courgette i tern. Snit ingefær fint. Bland alle ingredienser sammen undtagen koriander.
- 2. Lad fisken trække mindst en times tid på køl. Krydr med koriander og lidt salt og peber. Arranger fisken på tallerkenen.
- 3. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Læg små klatter af dressing rundt om fiskeanretningen, og server resten ved siden af i en skål.
LÆS OGSÅ:Vildttatar med yam-marengs og agurk
LÆS OGSÅ:Tatar med brøndkarse og peberrod