Luftige teboller med rosiner
SPONSORERET indhold

Luftige teboller med rosiner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækre og luftige teboller med rosiner og et fint drys perlesukker på toppen. Her får du en god opskrift på hjemmebagte teboller.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
07. jan. 2022 | Opskrift | Hendes Verden
10 stk. teboller | Total: 18 min

Ingredienser

100 g smør
2 dl mælk
25 g gær
1 æg
1 spsk. sukker
¾ tsk. salt
1½ dl rosiner
ca. 450 g manitobahvedemel eller tipo 00 hvedemel
1 sammenpisket æg til pensling
3-4 spsk. perlesukker til drys

Sådan bager du teboller

  1. Smelt smørret i mælken. Når det er lunkent, udrøres gæren heri. Rør æg og sukker i. Tilsæt de øvrige ingredienser.
  2. Ælt dejen sammen, til den er smidig.
  3. Stil dejen til hævning et lunt sted tildækket ca. 1 time. Form dejen til 10 boller.
  4. Lad dem efterhæve tildækket med et rent klæde ca. 40 min.
  5. Pensl med æg, og drys med perlesukker. Bag bollerne ca. 18 min. ved 200 gr.