SPONSORERET indhold
Torsk i parmaskinke
Det anbefales, at du spiser minimum 350 gram fisk om ugen. Her får du derfor Louisa Lorangs bud på en nem ret med torsk, du kan lave i en travl hverdag.
2 personer |
Total: 20 min
Ingredienser
300 g torsk eller anden torskefisk (uden skind og ben)
80 g parmaskinke
1 tsk. olivenolie
2 fed hvidløg, i tynde skiver
2 bananskalotteløg, i tynde skiver
300 g små tomater
2 spsk. kapers
½ dl hvidvin
2 spsk. smør
Salt og peber
Lidt hakket persille
Godt brød
Næringsindhold
-
Energi pr. person:493 Kcal
-
Fedt:39 %
-
Protein:36 %
-
Kulhydrat:25 %
Sådan gør du:
- Del fisken i fire stykker. Rul fisken i parmaskinke, og steg den i lidt olivenolie på en varm pande.
- Kom hvidløg og skalotter ved, de skal ikke tage farve. Tilsæt hele, små tomater, og steg kort.
- Kom kapers og hvidvin på. Kog kort op og smag til med smør, salt og peber. Fisken skal have 3-5 minutter i alt, til den er akkurat gennemtilberedt.
- Top retten med lidt persille, og servér straks med godt brød.