Trifli med hindbær, ribs og hvid chokolade
SPONSORERET indhold

Trifli med hindbær, ribs og hvid chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Du kan lave skønne triflier med stort set al slags frugt, men intet slår desserten, når den tilsættes sommerens sødeste og sprødeste bær.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Martin Dyrløv
15. jul. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
4-6 personer

Ingredienser

12 makroner
4 spsk. Grand Marnier el. friskpresset appelsinsaft
Hindbærkompot:
400 g hindbær
½ dl vand
100 g sukker
Råcreme:
2 past. æggeblommer (1 bæger)
korn af ½ vaniljestang
3 spsk. sukker
2½ dl piskefløde
Pynt:
100 g hvid chokolade og evt. frisk citronmelisse

  1. Kog hindbær, vand og sukker op i en gryde 3-4 min., og lad det køle af.
  2. Pisk æggeblommer, vaniljekorn og sukker cremet. Pisk fløden til skum, og vend det i æggene.
  3. Fordel knuste makroner i et fad, og hæld Grand Marnier over. Fordel hindbærkompot og råcreme over – gerne i flere lag. Pynt med høvlet hvid chokolade og evt. citronmelisse.