Vaniljeis med bær
Foto: Ditte Ingemann og Anne Kring

Vaniljeis med bær

Hjemmelavet is er en af mine favoritter – det er nemt og kan laves i et utal af variationer. Jeg er vild med kombinationen af friske bær og knasende ristede nødder og affogatoens kolde is og varme espresso.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 6 Person(er)

Vaniljeis
5 dl piskefløde
1 tsk ren vaniljepulver eller kornene fra 1 vaniljestang
6 æggeblommer
175 g rismaltsirup eller honning

Med bær og ristede nødder
1 portion vaniljeis
250 g hindbær og jordbær
4 spsk hasselnødder, ristede

Sådan gør du:

Pisk fløden til letpisket skum. Kom vanilje, æggeblommer og sirup i en anden skål, og pisk det rigtig godt. Vend de to blandinger sammen, og hæld ismassen i en ismaskine. Kør isen på maskinen i 30-40 minutter, afhængigt af hvilken maskine du har. Kom isen i fryseren, indtil den skal serveres.

Med bær og ristede nødder: Lav kugler af isen, og server med friske bær og hakkede nødder.

Opskriften er fra kogebogen Low carb - sund og slank med få kulhydrater

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde desserter, Dessert og Ditte Ingemann