Wok-stegte rejer med pak choi & aspargesbroccoli
Foto: Peter Kam Sund og lækker aftensmad.

Wok-stegte rejer med pak choi & aspargesbroccoli

Sund og lækker mad tager nødvendigvis ikke lang tid at lave. Prøv denne skønne ret med rejer og grønt, der tager mindre end en halv time at fremtrylle.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 20 minutter
plate 2 personer

  • 400 g pak choi
  • 300 g aspargesbroccoli
  • 350 g rå tiger- eller rødrejer, pillede
  • 2 tsk. sesamolie
  • Salt og peber

Limedressing:

  • 1 dl limesaft, friskpresset
  • 1 rød chili, finthakket
  • 2 fed hvidløg, knust
  • 1 spsk. rørsukker
  • 1 spsk. fiskesauce
  • Frisk koriander
Energi pr. person:
337 Kcal
Fedt:
17 %
Protein:
56 %
Kulhydrat:
27 %

Sådan gør du:

  1. Flæk pak choi- kålen igennem på langs, snit eventuelt broccolien groft, og dyp rejerne tørre. Varm olien i en wok, og steg pak choi og broccoli i 2-3 minutter.
  2. Kom rejerne ved, steg yderligere i cirka 3 minutter.
  3. Vend grøntsagerne og rejer undervejs i stegningen, og krydr med salt og peber.
  4. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, smag den til, og hæld den i panden, rør om, og varm det hele kort. Servér med frisk koriander
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Wok, Rejer, Sund aftensmad og Hovedret