Wok-stegte rejer med pak choi & aspargesbroccoli
SPONSORERET indhold

Wok-stegte rejer med pak choi & aspargesbroccoli

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sund og lækker mad tager nødvendigvis ikke lang tid at lave. Prøv denne skønne ret med rejer og grønt, der tager mindre end en halv time at fremtrylle.

Af: Vibeke Lehn Foto: Peter Kam
03. aug. 2020 | Opskrift | Fit living
2 personer | Total: 20 min

Ingredienser

  • 400 g pak choi
  • 300 g aspargesbroccoli
  • 350 g rå tiger- eller rødrejer, pillede
  • 2 tsk. sesamolie
  • Salt og peber

Limedressing:

  • 1 dl limesaft, friskpresset
  • 1 rød chili, finthakket
  • 2 fed hvidløg, knust
  • 1 spsk. rørsukker
  • 1 spsk. fiskesauce
  • Frisk koriander

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    337 Kcal
  • Fedt:
    17 %
  • Protein:
    56 %
  • Kulhydrat:
    27 %

Sådan gør du:

  1. Flæk pak choi- kålen igennem på langs, snit eventuelt broccolien groft, og dyp rejerne tørre. Varm olien i en wok, og steg pak choi og broccoli i 2-3 minutter.
  2. Kom rejerne ved, steg yderligere i cirka 3 minutter.
  3. Vend grøntsagerne og rejer undervejs i stegningen, og krydr med salt og peber.
  4. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, smag den til, og hæld den i panden, rør om, og varm det hele kort. Servér med frisk koriander

Anbefalet til dig