-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Wok-stegte rejer med pak choi & aspargesbroccoli
Sund og lækker mad tager nødvendigvis ikke lang tid at lave. Prøv denne skønne ret med rejer og grønt, der tager mindre end en halv time at fremtrylle.
Næringsindhold
- Energi pr. person:337 Kcal
- Fedt:17 %
- Protein:56 %
- Kulhydrat:27 %
2 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 400 g pak choi
- 300 g aspargesbroccoli
- 350 g rå tiger- eller rødrejer, pillede
- 2 tsk. sesamolie
- Salt og peber
Limedressing:
- 1 dl limesaft, friskpresset
- 1 rød chili, finthakket
- 2 fed hvidløg, knust
- 1 spsk. rørsukker
- 1 spsk. fiskesauce
- Frisk koriander
Sådan gør du:
- Flæk pak choi- kålen igennem på langs, snit eventuelt broccolien groft, og dyp rejerne tørre. Varm olien i en wok, og steg pak choi og broccoli i 2-3 minutter.
- Kom rejerne ved, steg yderligere i cirka 3 minutter.
- Vend grøntsagerne og rejer undervejs i stegningen, og krydr med salt og peber.
- Pisk ingredienserne til dressingen sammen, smag den til, og hæld den i panden, rør om, og varm det hele kort. Servér med frisk koriander