-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Wok-stegte rejer med pak choi & aspargesbroccoli
Sund og lækker mad tager nødvendigvis ikke lang tid at lave. Prøv denne skønne ret med rejer og grønt, der tager mindre end en halv time at fremtrylle.
Næringsindhold
- Energi pr. person:337 Kcal
- Fedt:17 %
- Protein:56 %
- Kulhydrat:27 %
2 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 400 g pak choi
- 300 g aspargesbroccoli
- 350 g rå tiger- eller rødrejer, pillede
- 2 tsk. sesamolie
- Salt og peber
Limedressing:
- 1 dl limesaft, friskpresset
- 1 rød chili, finthakket
- 2 fed hvidløg, knust
- 1 spsk. rørsukker
- 1 spsk. fiskesauce
- Frisk koriander
Sådan gør du:
- Flæk pak choi- kålen igennem på langs, snit eventuelt broccolien groft, og dyp rejerne tørre. Varm olien i en wok, og steg pak choi og broccoli i 2-3 minutter.
- Kom rejerne ved, steg yderligere i cirka 3 minutter.
- Vend grøntsagerne og rejer undervejs i stegningen, og krydr med salt og peber.
- Pisk ingredienserne til dressingen sammen, smag den til, og hæld den i panden, rør om, og varm det hele kort. Servér med frisk koriander