Wokret med kylling

Foto: Maria Warnke Nørregaard

Wokret med kylling

Wokkylling med ris & grønt

Pindemad er perfekt til picnickurven.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

350-400 g kyllingebryst
1 spsk olie
salt, peber
2-3 fed snittede hvidløg
1 udkernet, snittet grøn chili
2-3 stilke snittet bladselleri
2-3 snittede porrer
et par håndfulde spinatblade
300 g kogte røde ris
2 spsk oystersauce
1 spsk fishsauce
0,5 dl sojasauce
50 g ristede, salte cashewnødder

Sådan gør du: Skær kyllingekødet i passende stykker. Varm olien i en wok, brun kødet på alle sider, og drys salt og peber på. Tag kyllingekødet op. Svits hvidløg og chili, og bland bladselleri og porrer ved. Svits kort, før kyllingekødet lægges tilbage i wokken. Steg kort, og tilsæt derefter spinatblade samt ris. Bland oyster-, fish- og sojasauce, hæld blandingen i wokken, og steg i yderligere 1-2 minutter. Smag til med yderligere krydderier, og server med salte cashewnødder.

● ● ● Energi pr. person: 560 kcal, fedt 28 %, protein 23 %, kulhydrat 49 %

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad og Aftensmad