Pasta med chili-tomat-sauce og kylling

Pasta med chili-tomat-sauce og kylling

4 personer

Ingredienser

  • 500 g kyllingebrystfilet
  • salt, peber
  • 2 spsk. olivenolie
  • 300 g pasta, f.eks. penne
  • 1 rød chili
  • 1 løg
  • 1 fed finthakkede hvidløg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 400 g friske, flåede tomater eller 1 ds. lidt pastakogevand
  • 1 dl friskrevet parmesanost
  • Pynt:
  • frisk basilikum
  • Tilbehør:
  • salat, f.eks. med små blomkålsbuketter, melon og agurk i tern

  1. Skær kødet i tern, og krydrmed salt og peber. Steg detgyldent og gennemstegt iolivenolie på en pande.
  2. Kog pastaen efter anvisningpå emballagen.
  3. Skær tomaterne i tern.Rens chilien, og hak den fint.Er den meget stærk, skalder ikke så meget i. Hak ogsvits løget kort i olien i en dybpande. Tilsæt chili og hvidløg,og svits kort. Tilsæt tomaterog 2-3 spsk. pastakogevand.Kog det sammen ca. 5 min.uden låg. Smag til med salt ogpeber. Er det ved at koge tørt,tilsæt lidt ekstra vand.
  4. Vend sauce og pasta sammeni gryden. Fordel kyllingover. Drys parmesan over.Pynt med basilikum.