-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Quiche med gedeost, bacon og rucola
Tærten er hurtig at lave og er også perfekt til frokost.
4
Total:1 time
Ingredienser
- Dej
- 110 g koldt smør
- 260 g hvedemel
- ½/4 tsk groft salt
- 2-4 spsk koldt vand
- ca. 6 skiver bacon (resten af pakken fra onsdag)
- 1 bundt porrer (den hvide del)
- salt og sort peber
- 100 g frisk gedeost
- ½ bundt estragon
- 2 æg
- 4 toppede spsk fromage frais
- ½ dl mælk
- ½ bakke rucola
Sådan laver du quiche
- 1. Smuldr smørret ud i mel blandet med salt. Saml dejen med koldt vand – lidt ad gangen. Det hele gøres hurtigt og nemt i en foodprocessor. Saml dejen og klem den sammen til en flad, rund bolle. Pak den ind i plastfolie og kom i køleskabet i 30 min.
- 2. Steg baconen sprød på en tør pande. Læg den stegte bacon til side på en tallerken med køkkenrulle. Snit porrerne i skiver og kom dem i panden med baconfedt. Krydr med salt og peber og steg porrerne et par minutter.
- 3. Rul dejen ud og beklæd en tærteform med den. Tænd ovnen på 200 grader. Fordel porrer og bacon i tærten og smuldr gedeosten over. Hak estragonen og drys over fyldet. Pisk æg, fromage frais og mælk sammen og hæld det over tærtefyldet.
- 4. Bag tærten i ca. 30 min til æggemassen har sat sig og dejen er sprød og gylden. Servér med rucola over.