Røræg med sprød skinke

Røræg med sprød skinke

Ingredienser

  • 1 æg
  • 25 g DDV yoghurt 7%
  • lidt salt
  • 5 g DDV plante 70
  • 40 g parmaskinke
  • 30 g toastbrød
  • 5 g DDV plante 70
  • brøndkarse

  1. Pisk ægget sammen med yoghurt og salt.
  2. Varm fedtstoffet på en pande og steg æggemassen ved svag varme.
  3. Varm fedtstoffet på en pande og steg æggemassen ved svag varme. Læg parmaskinken på en bageplade og bag den i en 200 grader varm ovn, til skinken er sprød.
  4. Rist brødet. Anret rørægget med skinken og brøndkarsen og server brødet og evt. fedtstof til.
  5. Kalorier 345 kcal
  6. Protein 22 g (22%)
  7. Kulhydrat 14 g (62%)
  8. Fedt 22 g (16%)
  9. Kostfibre 2 g
  10. Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Spis dig slank - buffet".
  11. Køb bogen - klik her