-
Der er især én ting, Hav ikke vil acceptere i et venskab
-
Ikke set i "Forræder"-finalen: Det skete, da kameraerne slukkede
-
Vandt "Forræder": Det skal pengene bruges på
-
Vild finale i "Forræder": Misforstår fuldstændig spillet
-
Nicky Andersen afslører sin vildeste hemmelighed
-
Ali afslører: Klar til "Vild med dans"
-
Anne-Marie Rindom afslører graviditet: Se billederne
-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt

Salat af bagte rødder med dukkah, rucola og feta
Salat med skønne rødder og knolde, som her får ekstra smag af sesamolie og den arabiske krydderblanding dukkah.
4
Ingredienser
- 1,5 kg gule- og persillerod, rødbede, selleri og jordskok samt evt. løg
- 2 spsk sesamolie
- salt, peber
- 3-4 spsk dukkah
- ½ bakke rucola
- 100 g smuldret gedefeta
- 200 g fuldkornsbrød
- DUKKAH:
- 50 g hasselnøddekerner
- 50 g sesamfrø
- 2 spsk korianderfrø
- 1 spsk spidskommen
- 1 tsk havsalt
- ¼ tsk sort peber
Sådan gør du:
- Rens og skær alle rodfrugter og løg i lidt store stykker. Vend rodfrugterne med sesamolie, salt og peber. Bred dem på en plade med bagepapir og bag dem møre i ovnen ved 175° varmluft eller 200° alm. ovn. Vend i dem undervejs. Tag rodfrugter ud og lad dem afkøle en smule, før de vendes med dukkah, rucola samt smuldret gedefeta og serveres med fuldkornsbrød.
- Dukkah: Varm en lille pande og rist hasselnøddekernerne, til de er mørke, og skallen løsner sig. Gnid skallen af nøddekernerne. Rist sesam- og korianderfrø samt spidskommen under omrøring, tilsæt salt, peber og blend krydderblandingen med hasselnøddekernerne. Lad blandingen afkøle og kom den på tætsluttende glas.
- Energi pr. person: 430 kcal, fedt 29%, protein 13%, kulhydrat 58%