Salat med figner og gedeost

Salat med friske figner & gedeost

Sød og sprød salat med friske ingredienser.

4

Ingredienser

  • 8 friske figner
  • 1-2 æbler
  • 1 bakke babysalater
  • 100 g gedeost i skiver
  • 2 tsk hassel- eller valnøddeolie
  • 1-2 spsk flydende blomsterhonning
  • lidt kirsebæreddike eller granatæblebalsamico
  • salt, peber
  • 150 g rugbrødsflan/croutoner

Sådan gør du:

  1. Skær fignerne i halve eller kvarter, udkern og skær æblerne i tern. Anret salaterne på et fad med frugt og gedeost. Dryp nøddeolie og honning over, stænk med eddike eller balsamico og drys lidt salt og peber på. Server salaten med rugbrødsflan.
  2. Energi pr. person: 300 kcal, fedt 29%, protein 12%, kulhydrat 59%