-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Selleri med citronfløde, stenbiderrogn og karse
4
Ingredienser
- 1 knoldselleri
- Skal af ½ citron
- 2 dl piskefløde
- 1 dl kalvefond
- 2 laurbærblade
- Lidt sellerisalt
- 1 bakke karse.
- 200 g renset stenbiderrogn
- 2 skiver durumbrød, gerne med malt
- Lidt olivenolie.
Sådan gør du
- Vask og skræl sellerien, skær 4 skiver på cirka 1,5 centimeters tykkelse. Skær skiverne i firkanter på 5 x5 centimeter. Kog disse i fløde, fond, sellerisalt og laurbærblade til de er møre, det tager cirka 10 minutter.
- Krydr stenbiderognen med fint salt og lidt friskkværnet peber. Riv brødet i små stykker og rist dem sprøde på en pande i lidt olivenolie. Læg den lune selleri på tallerkenen og anret med rogn, brødcroutonerne og karse.