-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Smørstegt skrubbe med nye kartofler
En smørstegt skrubbe med nye kartofler er indbegrebet af god dansk sommermad, og så er det oven i købet sund og nem fastfood … velbekomme!
4 personer
Ingredienser
- 4 friske skrubber
- 2 spsk. salt
- 1 sammenpisket æg
- rasp, salt og peber
- smør til stegning
- Tilbehør:
- citron, dild, nye kartofler og kryddersmør
- Gør fisken klar, hvis ikke fiskehandleren har gjort det: Brug en solid køkkensaks til at klippe finnerne og "lommen" væk, og skrab evt. blod væk fra rygbenet med en lille stiv børste. Skyl fisken i koldt vand, og tør den af i et rent klæde. Nu er den klar til panering og stegning.
- Vend den rensede fisk i letpisket æggehvide og derefter i krydret rasp, og steg den på begge sider i brunet smør. Lad den dryppe af på køkkenrulle, og server med citron, dild, nye kartofler og dejligt kryddersmør som f.eks. kaperssmør – se opskrift nedenfor.
- Kryddersmør:Rør 100 g blødt smør med 3 spsk. finthakkede kapers, lidt finthakket persille og friskmalet peber.