-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Souffléer med bacon
Opskriften stammer fra Melsted Badehotel på Bornholm, der er særligt kendt for deres morgenbord – hvor du blandt meget andet finder de små lækre souffléer.
6
Total:20 minutter
Ingredienser
- 4 skiver bacon
- 4 æg
- ½ dl Fløde
- 2 tsk. hakket basilikum, persille og løvstikke – alt efter, hvad du foretrækker
- Salt
- Peber
- Desuden skal du bruge silikoneforme til at bage i – f.eks. af den type, man også bruger til muffins.
SÅDAN GØR DU
- Skær baconet ud i tern og steg det på en pande til det er sprødt. Lad det køle af på et stykke køkkenrulle.
- Pisk æggene og fløden grundigt og smag til med krydderier, salt og peber. Smør silikoneformene med en lille smule fedtstof og hæld ægge massen i. Formene skal kun fyldes halvt op, da souffléerne vokser meget.
- Bag dem i ovnen i ca. 10-12 min ved 180°C.
- Pynt til sidst med bacon.