grillet kylling

Spicy chicken & tomatcouscous

Brug gerne flere forskellige slags tomater det giver den bedste smag.

4

Ingredienser

  • 350 g kyllingeinderfilet
  • MARINADE:
  • 1½ spsk groftknust spidskommen
  • 1 spsk honning
  • 1 spsk olivenolie
  • reven skal og saft af ½ citron
  • salt og peber
  • COUSCOUS:
  • 1,5 dl fuldkornscouscous
  • 1,5 dl kogende vand
  • ½ kg blandede tomater
  • 1 hakket sommerløg
  • kerner af 1 granatæble
  • basilikum og mynte
  • 1 spsk olivenolie
  • reven skal og saft af den anden halvdel af citronen
  • 50 g smuldret feta
  • 200 g fuldkornsbrød

Sådan gør du:

  1. Vend kyllingestykkerne med den sammenpiskede marinade lad dem trække og lav salaten. Kom couscoussen i en skål, hæld vandet over og lad den trække, til al væde er absorberet. Skær tomaterne i skiver, halve eller kvarter. Rør couscousgrynene løse med en gaƒel. Rør alle de øvrige ingredienser i og smag godt til med yderligere krydderier. Drys med feta til sidst. Sæt kyllingestykkerne på spid og grill eller steg dem 4-5 minutter på hver side. Vend dem jævnligt og server dem til salaten sammen med brød.
  2. Energi pr. person: 520 kcal, fedt 27%, protein 23%, kulhydrat 50%