-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Stegte hvide asparges og kål med pocheret æg, ærter og sprød gremolata
Servér som en forret, som del af en salat eller sammen med et stykke stegt fisk.
Ingredienser
- Pocherede æg:
- ca. 2 l vand
- 2 spsk lys eddike
- 2 tsk salt
- 4 æg
- 100 g spæde kålblade eller spidskål
- 8-12 tykke hvide asparges
- 4 skiver tørt brød
- 1 dl olivenolie
- 1 fed hvidløg, revet
- ½ citron, skal heraf
- 1 lille bundt persille
- 100 g ærter, friskbælgede
Sådan laver du stegte hvide asparges:
- Pocherede æg:
- Bring en bred gryde med vand, salt og eddike i kog. Slå æggene ud i 4 små skåle. Rør rundt i det kogende vand, så der danner sig en spiral, og hæld æggene heri.
- Lad æggene koge i 2-3 min. og tag dem så op med en hulske, og dryp dem af. Læg et viskestykke over, så de holder sig lune.
- Skær kål og asparges i grove stykker. Kom asparges og kål op på en tør pande. Lad dem stege i 3-4 min ved høj varme. Læg dem over på et smukt fad eller 4 tallerkener.
- Riv/smuldr brødet, og rist det gyldent på panden. Skru ned for varmen, og tilsæt olivenolie og revet hvidløg. Lad de to ting stege med i 2-3 min.
- Tag panden af varmen, og rør citronskal, persille og ærter i. Smag til med salt.
PRØV OGSÅ: Grillede asparges med parmesan og sort peber