-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Stenbiderrogn med sellerirøsti, dild og cremefraiche
Vi har opgraderet stenbiderrognen til en hovedret med mættende tilbehør.
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 1 selleri
- 1 bagekartoffel
- 2 æg
- 2 spsk. hvedemel
- ½ dl mælk
- 2 tsk salt
- olie til stegning
- 1 bundt dild
- 250 g stenbiderrogn
- 2 ½ dl creme fraiche
- 1 rødløg, finthakket
- evt. lidt salt
Sådan gør du:
- Skær skrællen af sellerien, og riv den på rivejernets grove side. Gør det samme med kartoflen.
- Rør de revne grøntsager sammen med æg, hvedemel, mælk og salt til en mellemfast røsti-fars. Varm olie op i en pande, og kom små klatter af farsen på panden. Steg røstierne gyldne, og lad dem efterfølgende dryppe af på et stykke køkkenrulle.
- Hak dilden groft, og rør den sammen med stenbiderrogn og creme fraiche. Kom stenbidercremen på toppen af røstierne, drys med rødløg og servér.
- FÅ MERE inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter