Tandoorikylling med ingefær- & mynteyoghurt
Drøm dig til sol og varme med mad, som smager af indien.
4
Ingredienser
- 600-700 g kyllingebryst med skind & ben
 - 1-1½ spsk tandoori-krydderi
 - salt, peber
 - 1 spsk olivenolie
 - Salat med granatæble:
 - 1 lille spidskål
 - 1 skrællet, udkernet agurk
 - 1 rødløg
 - 100 g granatæblekerner
 - 1 tsk olivenolie
 - Ingefær- og mynteyoghurt:
 - 1 bæger græsk yoghurt 5%
 - 1 spsk reven ingefær
 - 2 spsk hakket mynte
 - 300 g fuldkornsspeltbrød
 
- Sådan gør du: Sæt ovnen på 225°. Skær kyllingekødet i mindre stykker, gnid det med olie, tandoori-krydderi samt salt og peber. Læg det på en plade med bagepapir, og bag det gyldent i 15-20 minutter.
 - Snit ingredienserne til salaten groft, bland dem med granatæblekerner, og smag godt til med olivenolie, salt og peber.
 - Rør og smag yoghurten til med ingefær, mynte samt salt og peber. Server kyllingen med salat og ingefær- og mynteyoghurt samt brød.
 - Energi pr. person: 540 kcal, fedt 29%, protein 34%, kulhydrat 37%