-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Tarteletter med rejer, ærter og dild
En god gammel klassiker fra mormors køkken, der vækker jubel til hverdag såvel som til fester.
6 personer
Ingredienser
- 1½ dl bouillon
- 1 dl tør hvidvin
- 1½ spsk. majsstivelse
- 1½ dl piskefløde
- 2-3 spsk. hakket dild
- salt, peber
- ½ tsk. sukker
- 200 g ekstra store grønlandske rejer, optøede
- 100 g ekstra fine ærter fra frost
- 6 tarteletter
- Pynt:
- dild og citronskiver
- Bring bouillon og hvidvin i kog. Udrør majsstivelsen i fløden, og rør det i. Kog kort igennem. Smag til med dild, salt, peber og sukker. Kom rejer og ærter i, og varm dem højst 1 min. Du kan også varme ærterne i saucen og pynte med kolde rejer.
- Varm tarteletterne i ovnen.
- Fyld tarteletterne med stuvningen. Pynt med dild og citronskiver.