En ny sommerklassiker er født: Pina colada gin

Foto: Fra Poor Toms Vores drømme er gået i opfyldelse: Nu kommer pina colada ginen...

En ny sommerklassiker er født: Pina colada gin

Hvis George Clooney havde holdt sit sabbatår på Ibiza, ville det smage sådan her, siger manden bag den nye pina colada gin…

En(dnu) en ny gin har set dagens lys, og denne gang er det kærlighed ved første blik for vores vedkommende. Det er det australske destilleri Poor Toms, der står bag den nye pina colada gin, der efter sigende skulle kunne få dig til at glemme alt om aflyste drømmeferier i Caribien og dovne dage ved poolen sydpå.

pina-colada-gin-txt.jpg

Men selvom den nye gin dufter og smager af det gode lette sommerliv, så har den bestemt IKKE være nem at lave. For både ananas og kokos er ikke ingredienser, der arter sig så godt som ’botanicals’ i en gin, fordi de er så svære at destillere. Resultatet er der dog ikke noget at udsætte på, for ginen skulle efter sigende smage helt fantastisk af kandiseret ananas, palmesukker og sol & sommer.

“If a young George Clooney had spent his gap year in Ibiza, it would taste like this”
Jesse Kennedy, co-founder hos Poor Toms

George Clooney eller ej - en gin, der smager af vores yndlingscocktail med rom, kokosmælk og ananasjuice lyder næsten for god til at være sand. Og det er det måske også… for der er kun brygget 5000 flasker (indtil videre), og de bliver solgt i Australien.

Meeeeeeen ideen er hermed givet videre til nogle af de mange ginproducenter, der findes tættere på os her i Europa. Vi melder os gerne til at prøvesmage…

Og mens vi venter, kunne vi passende prøve kræfter med denne her: Sådan laver du sommerens lækreste pina colada... i 3 lag!

Se, hvad vi ellers skriver om: Drinks