Sund og grøn gæstemiddag på budget
SPONSORERET indhold

Sund og grøn gæstemiddag på budget

Mens vi venter på, at lyset vender tilbage og giver nyt liv til næste sæsons grøntsager, kan vi stadig glæde os over vintergrøntsagerne. De er grove og ganske billige, men udsat for lidt kærlighed og simple men velvalgte smagsgivere kan de udgøre fremragende gæstemad. Alle opskrifter er til otte personer.

Af:: Mette Helbæk Foto: Stine Christiansen / Skovdal
07. feb. 2015 | Mad | ALT for damerne


Porrer med knust æg og vinaigrette


Pandestegte gulerødder med brunet smør og havtorn


Hakkebøffer med kryddersmør, stegt kål og dampede grøntsager



Bagte rødbeder med gedeost, timian og hasselnødder


Vaniljeis med nougat, æbler og rosmarin


PRØV OGSÅ: 5 sunde og lækre mellemmåltider