Individuelt tilpasset pleje til din krop

Individuelt tilpasset pleje til din krop

Vi vælger ansigtspleje ud fra hudens specifikke behov. Så hvorfor ikke også, når vi skal give omsorg til resten af kroppen?

Alle mennesker er forskellige, og det samme er vores hud. Den forandrer sig gennem hele livet, og udvikler typisk også nye behov og problemer, i takt med at vi bliver ældre. Derfor ar ARTISTRY skabt Signature Select™ Body - en serie med effektive kropsplejeprodukter du kan kombinere på kryds og tværs alt efter, hvad der passer til lige præcis dig og din krop.

Yngre og sundere hud

ARTISTRY Signature Select™ Body-serien er udviklet til at tackle flere forskellige hudproblemer over hele kroppen – på samme tid. Produkterne, der tæller en serumlotion, en scrub, en cleanser, en hydrogel og  en creme, er sammensat med hver deres unikke ingrediensliste og tilpasset hver deres individuelle behov. Det betyder, at du både kan anvende dem for sig eller i kombination og dermed skabe din egen personlige skønhedsrutine til kroppen. Brug fx Hydrating Body Gel til at beskytte huden på hænder, arme og bryst mod skader fra frie radikaler, der skyldes forurenende stoffer, eller mix flere produkter, der sammen får huden til at se yngre og sundere ud.

Videnskab møder natur

Naturen gemmer på mange ingredienser, der helt naturligt er gode for vores krop og hud. Alle fem produkter i ARTISTRY Signature Select™ Body-serien er derfor beriget med udvalgte NUTRILITE™/NUTRIWAY™-dyrkede planteekstrakter fra fx granatæble, solbær, hvid chiafrø og grøn te, der, udover at give en skøn duft, plejer øjeblikkeligt såvel som over tid. Serien, der også er 100% parabenfri, er baseret på intet mindre end fem årtiers forskning inden for hudsundhed og naturligvis testet af professionelle hudlæger, så du kan give det bedste til din krop.

Få mere information på www.amway.dkArt_SigSel_Body_Social_203_horiz_614.jpg