Zara støvler med hæl
Foto: PR

Støvler fra Zara med hæl og langt skaft

Har Zara lavet årets pæneste støvler?

Det er aldrig for tidligt at finde de støvler, der skal bære dig igennem året, så hvorfor ikke starte nu? Vi er vilde med Zaras til 700 kr.

– Er det ikke sådan en stripperstøvle?, spurgte min mandlige kollega, da jeg viste ham disse satinstøvler fra spanske Zara.

Satinstøvler, Zara, 700 kr. 

Jo, det kan du godt kalde dem, men om ikke andet så er både hælhøjden, materialet og ikke mindst skaftets længde umanerligt populært blandt modens vigtigste huse og årets efterårskollektioner, der blev vist på catwalken i foråret 2017.

LÆS OGSÅ: 20 flade sko, du kan bruge til hverdag og fest

Hos Céline kom den populære støvle i en stram udgave med rund snude og en smal hæl, hvor den hos Chanel var glitrende i sølv med lakdetaljer og hælen, der næsten er blevet en signatur for Chanels sko sæson efter sæson – blokhælen i en yderst behagelig højde.

Chanel.

Det er dog ikke hos de to ovennævnte modehuse, at inspirationen til Zaras udgave ser ud til at komme fra. Den minder i højere grad om de Saint Laurent-støvler, Rihanna viste frem i foråret, da hun mødte pressen i det mest omtalte item fra hele Saint Laurent-showet. Krystalbesatte, knælange og med en trekantshæl.

Rihanna i Saint Laurent-støvlerne.

Vi vil ikke gøre os til dommere over hvilke støvler, der er pænest, men ville gerne eje begge og takker Zara for at droppe similistenene og i stedet skabe en god støvle med den helt rette mængde catwalk-inspiration.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sko