Gilda Ambrosio

Foto: Edward Berthelot/Getty Images Gilda Ambrosio i Paris.

Støvler fra Zara med hæl og langt skaft

Har Zara lavet årets pæneste støvler?

Det er aldrig for tidligt at finde de støvler, der skal bære dig igennem året, så hvorfor ikke starte nu? Vi er vilde med Zaras til 999 kr.

Vi forstår dig godt, hvis du tror, at vi er sponsoreret af Zara. Det spanske brand, nogle muligvis ville kalde ”verdens bedste kopimaskine”, lever af at holde øje med de reelle modehuse, vi elsker og tilbeder, og genskabe kollektioner til en noget lavere pris.

LÆS OGSÅ: Her er hovedbeklædningen, du skal have fat i nu

Men vi må skuffe dig. Selvom vi også troede, vi havde fundet sæsonens flotteste kjole samme sted, og ofte har lovprist helt særlige Zara-ting, så er det rent og skært fordi, vi er vilde med deres ting.

1004001002_1_1_1.jpg

Støvle, Zara, 999 kr.

En følelse, vi igen blev ramt af, da vi scrollede igennem de nyankomne varer. Her så vi nemlig en cremefarvet, knælang læderstøvle med en kurvet træhæl, som vi faldt pladask for.

Pernille Teisbæk i støvle fra The Row.

Ja, du ser måske noget genkendeligt ved Zara-støvlen? Kan det mon være The Row-støvlen, hvis navn er Bourgeoise? En støvle, vi første gang så under The Row’s fremvisning af deres efterårs- og vinterkollektion 2018, hvor den kurvede hæl, det lange bløde skaft og den spidse snude trådte i karakter.

1075927_in_xl.jpg

Støvle, The Row hos Net-a-Porter, 12.500 kr.

Hælhøjden, silhuetten på støvlen og ikke mindst skaftets længde blev hurtigt umanerligt populært blandt nogle af modens stærkeste profiler, og det er højst sandsynligt her, Zara har set støvlen og herefter skabt deres egen udgave.

Vi vil ikke gøre os til dommere over hvilke støvler, der er pænest, men hvis du spørger os, er den i hvert fald godt forsøgt kopieret. Og med en pris, der er langt under en tiendedel af Mary-Kate og Ashleys 12.500 kroners-støvle, er det et godt sted at starte, inden du for alvor investerer i en hvid, knælang læderstøvle med en otte centimeters hæl. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Sko og Trends