apps til træning
SPONSORERET indhold

22 apps til din træning

Bliv motiveret til din træning med de bedste trænings-apps, som hjælper dig til at nå nye mål og komme godt i gang.

Af: Charlotte Wendt Jensen, Stefanie Curtis & Sara Jin Smidt Foto: Getty Images
06. mar. 2018 | Sundhed | Fit living

ENDOMONDO

Er du til løb, cykling eller andre distancebaserede træningsformer, er Endomondo-app’en et must. Med den kan du registrere din træning, føre træningsdagbog og dele dine træningsresultater med veninderne. En GPS- og bluetoothfunktion tracker din puls, distance, hastighed og tid undervejs.
Gratis. Opgradér til Premium for 20 kr. pr. måned

STRAVA RUNNING AND CYCLING

Det kan være lidt ensomt at træne op til en Ironman alene, men med Strava kan du, udover at tracke din træning, følge dine venner og finde andre ligesindede, du kan battle imod eller træne med. Opret en challenge eller join andres. God til dig, der gerne vil konkurrere mod andre.
Gratis. Opgradér til Premium fra 59 kr. pr. måned

ATLETO

Mangler du en tennisbuddy, eller vil du lave træningsaftaler med veninderne eller ham den pæne fra fitnesscenteret? Atleto er et træningscommunity, hvor du kan oprette en lukket eller åben gruppe til træningsaftaler omkring events, en sportsgren eller en location, Gør din træning lidt sjovere.
Gratis

CASALL HIT

Pulsen op og sved på panden? Med Casalls HIT-app (high intensity training) får du 42 øvelser med udstyr som vægtveste, step ladder og sand bag samt 10 programmer, der sikrer dig, at du får trænet hele kroppen, kommer i bedre form og forbrænder en masse kalorier. Perfekt, hvis du ønsker inspiration til din workout i fitnesscenteret.
Gratis

MOVES

Hvor meget bevæger du dig egentlig i løbet af dagen? Moves tracker dig, når du går, løber og cykler. Det er supersimpelt. Det eneste, du skal gøre, er at have din telefon i lommen eller i tasken. Så registrerer den din daglige aktivitet og giver dig et godt overblik over, hvornår og hvor meget du bevæger dig i løbet af dagen.
Gratis

YOGA STUDIO

Få dit yoga studie hjem i stuen eller med i sommerhuset. Med Yoga Studio får du over 70 videoer. Uanset, om du er begynder eller rutineret yogi, får du detaljerede råd. Du kan vælge klasser, der varer mellem 10 og 60 minutter med fokus på alt fra styrke, fleksibilitet, afslapning, balance eller en kombi af det hele. 29 kr.

LÆS OGSÅ: 5 videoer: Kom godt i gang med yoga

RELAX & SLEEP WELL

Er der pres på arbejdet, eller kører tankerne, så snart du lægger hovedet på puden? Med Relax & Sleep får du fire meditationsprogrammer, der guider dig til en dyb tilstand af mental og fysisk afslapning.
Gratis. Opgradér med tillægsprogrammer for 25 kr. pr. stk.

C25K

Har du også altid haft en drøm om lige at kunne løbe fem kilometer? Med C25k kan du træne dig op til at løbe fem kilometer på otte uger. Programmet veksler mellem løb og gang, så du kommer trygt fra start i det rigtige tempo. Perfekt til nybegynderen. Når du kan løbe fem, er der også apps til 10 kilometer og halv- og helmaraton.
Gratis

NIKE TRAINING

En ønskebrønd af træningsprogrammer. Begynder eller øvet? 15, 30 eller 45 minutter? Styrke-, smidigheds- eller konditionstræning? Udstyr eller ej? Du skal blot indtaste dine ønsker, så finder app’en mindst ét af de over 130 træningsprogrammer, der passer til dine ønsker. Og så vises alle øvelser både som billeder og video.
Gratis

MENTALTRÆNING

Forbedret søvn, forebyggelse og afhjælpning af stress, der er mange gode grunde til at mentaltræne. Jørgen Svenstrup guider dig igennem 15 minutters mental- og fysisk afspænding. Det anbefales at træne programmet 4-7 gange om ugen. Jo mere du træner, jo bedre. Du kan desuden tilkøbe flere programmer. 59 kr.

DAILY YOGA

Mangler du inspiration til din daglige yogarutine, så giver Daily Yoga dig mere end 100 yoga- og meditationssessioner til alle niveauer. Du finder alt fra begynderprogram på 10 dage til mere udfordrende og avancerede challenges. Uanset, hvad du vælger, bliver du guidet gennem rutinen trin for trin.
Abonnér for 69 kr. pr. måned

NIKE RUNNING

En enkel og selfievenlig løbeapp. Ud over at tracke dit løb både ude og inde kan du få tilrettelagt løbeprogrammer, blive heppet på af store sportsstjerner og lave sjove billeder med dine resultater. Del det hele med dine Nike+ venner, udfordrer dem med en ny challenge, se deres billeder og følg deres resultatet i nyhedsfeeded.
Gratis

LÆS OGSÅ: 5 høretelefoner, der optimerer din træning

RELAX & REST

Hvis du savner lyden af bølgebrus og fuglesang til at koble helt af fra en travle hverdag, så er Relax & Rest lige noget for dig. Du behøver ikke at være meditationsekspert for denne app guider dig igennem sessionen, trin for trin. Du kan endda nøjes med 5 minutter, så uanset, hvor travlt du har, så kan du tilpasse meditationen til dit behov.
16 kr

7 MIN

Den bedste træning er den, du får gjort, og med denne app får du adgang til effektive workouts a blot syv minutters varighed helt uden redskaber. Så uanset, hvor travlt du har, er der ingen undskyldning. Med denne app kan du træne hvor og når som helst, bare du har syv minutter. Det er supernemt og motiverende.
25 kr.

TRX

Har du også anskaffet dig en TRX, men mangler lidt inspiration til nye øvelser? Eller har du stået i fitnesscenteret og kigget på de dinglende stropper uden at vide, hvordan de skal bruges? Med denne app kan du få vist både øvelser og programmer af 15-45 minutters varighed.
Gratis. Tilkøb flere programmer fra 16 kr.

WORKOUT TRAINER

Tag din personlige træner med i lommen med Workout Trainer, der tilbyder alle de træningsprogrammer, du drømmer om, uanset om du er til vægte, cardio, yoga eller noget helt fjerde. Programmerne får du i forskellige sværhedsgrader, og ud fra et par hurtige spørgsmål foreslår appen, hvor ofte du skal træne, og hvilken træningsform der er bedst i forhold til det mål, du gerne vil opnå. Programmerne kan du sætte direkte i din kalender, så du ikke glemmer at træne. Smart.

NIKE+ TRAINING CLUB

Uanset om du øvet eller begynder, kan du finde et træningsprogram, der passer til dig i Nike+ Training Club. Her er både det hårde og det bløde, og som en sjov feature har en række kendte sportsstjerner som den amerikanske elitegymnast Simone Biles og Christiano Ronaldo lavet træningsprogrammer, som du kan følge. Du kan tracke din egen træning og dele den med dine venner og dermed blive en del af Nikes trænings-community.

PEAKOUT

Har du lyst til at træne, men ved du ikke rigtig hvad, giver Peakout dig det fulde overblik over mulighederne tæt på dig. Alt fra yoga- og crossfittimer til personlige trænere og svømmehaller er med på listen over aktiviteter, du kan booke direkte på telefonen. Virkelig smart, hvis du kan lide at skifte mellem træningsformerne og ikke vil binde dig til et bestemt fitnesscenter.

RUNKEEPER

Bliver du ekstra motiveret af at se hvor langt, hvor hurtigt og hvor du løber, så er Runkeeper din ven. Appen tracker det hele og hepper på dig, når du gør det bedre end forrige gang, ligesom den sørger for, at du holder fokus på det mål, du har sat dig ved at sende små beskeder om at komme af sted. Du kan dele dine resultater og deltage i løbeudfordringer sat af dine venner.

LIFESUM

Appen hjælper dig til et vægttab ved at lave en kalorieplan ud fra hvor mange kilo, du gerne vil tabe dig. Planen viser dig, hvor mange kalorier hvert af dagens måltider må bestå af, og når du har spist det, tilføjer du det i planen, så du kan føre dagbog over dit indtag. Du kan også taste din træning ind i appen, ligesom den inspirerer med masser af fedtfattige opskrifter.

DAILY WATER

Halvanden liter vand om dagen. Mindst. Så meget skal vi helst drikke, for at kroppen fungerer optimalt, men er du også en af dem, der nemt kan glemme det? Med appen Daily Water kan du time hvor mange glas vand, du vil drikke i døgnet, og hvornår du vil drikke dem. En alarm minder dig herefter om at få det gjort.

SIMPLY YOGA

Er tiden ikke til at gå til yoga på hold, så dyrk det hjemme i stuen med Simply Yoga, der viser dig en lang række yogaøvelser på forskellige niveauer. Ud fra de mange øvelser kan du sammensætte det program, der passer bedst til dig. Enkelt og effektivt. 

Anbefalet til dig