Farvel til oppustet mave
SPONSORERET indhold

Sig farvel til oppustet mave med 3 nemme tips

I perioder – især op til menstruation – har maven det med at blive ekstra oppustet, hvilket jo ikke er særligt behageligt. Men du kan rimelig nemt hjælpe fordøjelsen lidt på vej.

Af: Marie Kaufholz Foto: Alamy
17. feb. 2014 | Sundhed | ALT for damerne

Vil du hjælpe fordøjelsen lidt på vej, så følg disse 3 simple råd.

1 Drik vand
Måske har du ikke specielt meget lyst til putte mere ned i maven, når den er oppustet, men vandet får kroppens sodiumniveau i balance og stabiliserer din fordøjelse – to ting, der modvirker oppustethed.

2 Undgå sødemidler
Nogle mennesker reagerer stærkere end andre på sødemidler, det kan bl.a. genere fordøjelsen og give oppustet mave. Mad med meget stivelse, som pasta og brød, er heller ikke optimalt, hvis du har oppustet mave, fordi det er svært at fordøje. Grønne grøntsager, kylling og fisk er den perfekte menu til flad mave.

3 Lidt naturlig hjælp
Tilskud af magnesium, B6 eller kosttilskuddet Boldocynara holder fordøjelsen i gang, afslapper musklerne og hjælper leveren.
Kilder: Huffingtonpost.com, Doctoroz.com

Total B stærkt vitamin, Biorto, 60 stk., 110 kr.


LÆS OGSÅ PÅ FITLIVING.DK: Guide: Bliv skøn uden kemi

Husmorråd til lugtende løbetøj
Efter et stykke tid har træningstøj det med at begynde at lugte, hvilket måske ikke er så underligt, når det nu bruges til at svede i. Men lugten har det med at blive hængende lige meget, hvor mange gange man vasker det. I stedet for at smide det ud, er der faktisk en god gammeldags husmorløsning på problemet, nemlig at lægge det i blød i halvt vand halvt eddike i et par timer. Virker det ikke første gang, så læg det i blød igen. Det skulle klare lugten og spare dig for at skulle investere i nyt tøj.


Her er de bedste vinterløbesko
Det amerikanske magasin Runner’s World har testet vinterløbesko i store mængder, over 25 par for at være præcis, og af alle løbeskoene var deres favorit disse Nike Flyknit Lunar1+, fordi skoene sidder godt til på foden, har god affjedring og lader fødderne få luft samtidig med, at de kan bruges til at løbe i udenfor, selvom det er vinter. Skoene fås i syv farver, men man kan også customize dem, så man selv kan bestemme.

Flyknit Lunar1+, Nike.com, 1.295 kr.LÆS OGSÅ: Så hurtig forandrer din krop sig efter træning