Gør noget godt for kroppen – suppler din kost med fiskeolie i høj kvalitet

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Puori, Novasel, Natur Drogeriet, Nani , Berthelsen, Bodylab, Biosym og Bidro.

Gør noget godt for kroppen – suppler din kost med fiskeolie i høj kvalitet

Omega-3-fedtsyrer er essentielle for kroppen. Få her listen over en række gode rene fiskeolier, hvor kvaliteten er i top.

Er der noget, der blandt andet gavner kroppen, er det de gode omega-3-fedtsyrer. Disse flerumættede fedtsyrer får du især fra fede fisk og visse plantefødevarer. Så hvis ikke du får spist en masse fisk i løbet af ugen via din almindelige kost, kan det være en god idé at supplere med et tilskud af fiskeolie og på den måde være sikker på at få din krops behov dækket. Nedenfor ser du et udvalg af fiskeolier:

Bodylab Omega 3 – 100 % ren fiskeolie til en fast lav prisbodylab-afd-omega3-614x450.jpg

Bodylab Omega 3 dækker 100 % af den anbefalede daglige tilførsel af de essentielle fedtsyrer. Med tre kapsler får du hele 990 mg EPA og 660 mg DHA, som sammen med den koncentrerede fiskeolie sikrer dig en optimal tilførsel af Omega 3.

For dig, som ikke spiser animalt eller blot ønsker et plantebaseret kosttilskud, tilbyder Bodylab deres Vegan Omega 3, der er udvundet af naturlige mikroalger, der er en mere bæredygtig kilde til essentielle fedtsyrer end fisk. Kapslerne er fremstillet af plantefibre, og selve emballagen er lavet på sukkerrør, så både indhold og indpakning er vegansk.

Novasel – Unik sammensætning af essentielle fedtsyrernovasel_1.jpg

Eye q® er en fiskeolie, som indeholder en unik kombination af de essentielle fedtsyrer EPA, DHA og omega-6-fedtsyren GLA , og med tre forskellige varianter er der helt sikkert også en til både dig og dine børn. 

Eye q® er sammensat med et naturligt højere indhold af EPA i forhold til DHA, og det har stor betydning for virkningen. Man ved nemlig, at det er forholdet mellem de enkelte fedtsyrer, som har den største indvirkning på, hvordan indtaget af fedtsyrer påvirker ens sundhed. Den veldokumenterede kvalitet har gjort produktet Eye q® til familiers favorit.

Nordic Naturals – Omega 3 Fiskeolie fremstillet af de bedste råvarerbidro_614x450px.jpg

Nordic Naturals overstiger internationale standarder for renhed i olierne. Alle fiskeolier fra Nordic Naturals er testet og analyseret af et neutralt analyseinstitut og desuden certificeret af den uafhængige miljøorganisation Friend of the Sea.

Fiskeolien er udvundet af fed fisk som sardiner og ansjoser og kan både fås i flydende form og som kapsler. Produktet er fremstillet af de bedste råvarer under beskyttede forhold og under strenge krav til produktion og produktionsmetoder. Det sikrer, at alle kapsler / flydende Nordic Naturals fiskeolier er af høj kvalitet og renset for tungmetaller, PCB og Dioxiner.  

Biosym – Kvalitetssikret fiskeoliebiosym_altfordamerneweb_fiskeolie.jpg

Som forbruger kan det være svært at finde ud af, hvilken fiskeolie der er den bedste for netop dig. Gennem 35 år har Biosym produceret kosttilskud og har derfor en indgående viden og stor ekspertise inden for vitaminer, mineraler, fedtsyrer, urter mm. Handler du hos brandet kan du derfor være sikker på at blive grundigt vejledt i, hvilke typer kosttilskud der imødekommer dine behov.

En anden væsentlig og vigtig ting for dig som forbruger er, at det fedtsyre-produkt, du køber, er af høj nok kvalitet, og at olien er i orden. Når du køber et fedtsyre-produkt fra Biosym, som har kvalitetsmærket Biosym Pure®, kan du få adgang til produktets renhedsanalyser af netop det produkt, du står med i hånden.

Berthelsen Vegansk Omega-3 - den direkte vej til de sunde EPA og DHA fedtsyrerDFI_img_0966.jpg

Berthelsen Vegetabilsk Omega-3® er veganske omega-3 fedtsyrer, EPA og DHA, fra havalgen Schizochytrium sp., som dyrkes i bæredygtige FDA-godkendte anlæg. På den måde undgås både ophobning af miljøgifte fra fødekæden samt overfiskeri, og i stedet fås en renere omega-3 olie direkte fra havalgerne.

Fisk indeholder kun de nyttige omega-3 fedtsyrer, fordi de spiser alger. Derfor er Berthelsen gået til den egentlige kilde og har udvundet omega-3 direkte fra havalger. Kapslerne er små og nemme at synke og giver ingen bismag. Daglig dosis fås ved 2 kapsler, og i en bøtte er der nok til 3 måneder!

Nani – Ren og frisk fiskeolie fra koldpresset vildlaks fra Alaskanani_vildlaksolie.jpg

Ligesom vi ved, at vores koldpressede olivenolie derhjemme er spækket med sunde fedtsyrer, har det danske kosttilskudsfirma Nani valgt at lade deres fiskeolie være som direkte fra fisken.

Nanis Alaska Vildlaks Omega 3 fiskeolie er koldpresset udelukkende af bæredygtigt fangede vildlaks fra Alaska og er præcis, som naturen har skabt den. Kun sådan kan fiskeolien afspejle Nanis navn og motto: ’Nutrients As Nature Intended’. Produktet er så rent og friskt, at selv den flydende variant kun har en meget mild smag - af ja, frisk fisk! Det gør Nanis Alaska Vildlaks Omega 3 fiskeolie oplagt til både børn og voksne.

Fås i kapsler af 90 eller 180 stk. og i flydende variant (fra 248-488 dkk).

Ecolomega® - Danskproduceret fiskeolienaturdrogeriet_ecolomega_alt-for-damerne.jpg

Ecolomega® fiskeolie fra Natur-Drogeriet er danskproduceret og udvundet fra regnbueørreder. Olien separeres fra fiskenes biprodukter ved lave temperaturer. Dermed får du en fedtsyreprofil, der ligner fiskens. Det er altså næsten som at spise frisk fisk.

Ecolomega® indeholder omega-3, -6, -7 og -9, og her er omega-7 interessant, da den ikke findes i mange andre fiskeolier, det er til gengæld velkendt fra havtorn. Fiskeolien er tyndtflydende og tilsat citrus, som giver en frisk smag. Du kan også få Ecolomega® i kapsler, som kan være praktiske at have med på farten. Ecolomega® fiskeolie er ASC-certificeret.

Puori O3 – Højkoncentreret & frisk fiskeolie - testet og certificeret for renhed og friskhedpuori-keyvisual-o3-614x450.jpg

Omega-3 bidrager til normalt hjerte, syns og hjernefunktion ved min. 250mg EPA og 250mg DHA dagligt. Som næringsstof er omega-3 essentielt, hvilket betyder, at vi har brug for at få det via kosten. Puori O3 er en højkoncentreret og frisk fiskeolie i kapsel. Hver dagsdosis indeholder 2000mg omega-3 (EPA 1250mg og DHA 500mg). Kapslerne har ingen fiskesmag og er testet for renhed og friskhed af IFOS.

Puori O3 er – som alle andre af Puoris produkter - altid tredjepartstestet for renhed og kvalitet.

Besøg puori.dk/clean, og læs mere om processen.

Se, hvad vi ellers skriver om: Vitaminer, Immunforsvar, Omega-3 og Kost