HelloYoga
SPONSORERET indhold

Vild med yoga? Mød din nye personlige online yogalærer

Har du heller ikke tid til at kaste yoga-måtten på ryggen og cykle ned til studiet hver tirsdag? Et nyt dansk start-up lancerer verdens første platform for personlig online yogatræning.

Af:: Redaktionen Foto: PR
21. jun. 2019 | Sundhed | ALT.dk

HelloYoga.com er et nyt og moderne bud på, hvordan din træning kan se ud. Alle yogasessions foregår nemlig live på sitet, og er en-til-en undervisning mellem dig og en professionel yogalærer. Du sætter selv dine mål, og præger din træning i tæt dialog med din yogalærer.

"Hvis du har lyst til yoga en onsdag aften i stedet for et afsnit på NetFlix, kan du tage en time der. Undervisningen er altid live, så vores lærere har mulighed for at justere undervejs. Når du først har haft en session med en yogalærer, kan du rebooke denne igen. Derved har du muligheden for at være i dialog med din yogalærer om ønsker og særlige fokusområder," forklarer Sarah Sheikh Hjort, Head of PR & Founder.

Læs også:  Yoga som smertestiller: Kan en tur på måtten erstatte medicin?

Som alle andre gode ideer udsprang HelloYoga af egne behov. Sarah og Adam Sheikh Hjorth (Founders af HelloYoga) var på surf & yogaferie i Marokko, der var bare ét problem, nemlig at yogalæreren ikke var tilstede den uge. Og det var her, at ideen opstod: ”hvorfor kan man ikke have sin personlige yogalærer med sig alle vegne?”

”At tage en time i det lokale yogastudio kan være en umulig luksus i en travl hverdag, og de videotjenester der findes, kan være en fin løsning for folk, der ved lidt om yoga på forhånd. Jeg manglede den personlige kontakt, som jeg ikke helt oplevede nogen steder”, udtaler Sarah Sheikh Hjort, Head of PR & Founder.

Hos HelloYoga kan du dyrke Yin, Ashtanga, Hatha, Vinyasa yoga eller tage en Freeflow session, og du er selv med til at præge din praksis undervejs. Der er yogalærere tilknyttet fra Indien, Argentina og Spanien, og lærernetværket udbygges løbende.

HelloYoga udbyder sessions af 25 min. til 65 kr. eller 55 min. for 95 kr. Se mere på HelloYoga.com

Anbefalet til dig