Ny Fit Living podcast om kulhydrater: Er de virkelig så slemme?
SPONSORERET indhold

Ny Fit Living podcast om kulhydrater: Er de virkelig så slemme?

Er kulhydrater så farlige, og bør man helt udelukke dem fra sin kost? Vi har inviteret Henrik Duer, Marie Louise Cramer og Kim Skovholm i studiet til en debat om kulhydrater.

Af: Susanne Knutzen
22. mar. 2018 | Sundhed | Fit living

Fit Livings nyeste sundhedspodcast handler om kulhydrater, der i mange år har været en særdeles udskældt størrelse. De har bl.a. fået skylden for de sidste års stigning i overvægt og fedme. Og der findes fx en lang række slankekure, der enten skærer voldsomt ned på eller helt opfodrer til, at man undgår de udskældte kulhydrater, og derfor er der flere, som slet ikke spiser brød, ris og pasta

Men er kulhydrater virkelig så farlige, og er det en god ide at udelukke eller nedprioritere dem i sin kost? Det prøver vi at finde svaret på i Fit Livings nye podcast.

I studiet er Cand.scient i Idræt, Henrik Duer, der til daglig arbejder som personlig træner, foredragsholder og træningsekspert, Kim Skovholm, der er cand.scient i træningspsykologi, personlig træner, kostvejleder og selvstændig sundhedskonsulent og Marie Louise Cramer, der har en bachelor i Idræt, og arbejder som personlig træner og kostvejleder i sit lille gym Cramers Studie i indre by. Vært er Sara Jin Smidt, som til daglig er chefredaktør på Fit Living.

Denne episode af Fit Livings podcast er sponsoreret af Finax.

Klik her for at lytte til den udgave af FIT LIVINGs sundhedspodcast på iTunes.

Find den her på Soundcloud.

Eller hør den her: