Sanne Salomonsen
SPONSORERET indhold

Sanne Salomonsen: Gør dette hver dag, og du får det skidegodt

Sanne Salomonsen er et spirituelt menneske, og her åbner hun op for tro, kærlighed, og så deler hun ikke mindst et godt råd til os alle.

Af: Susanne Knutzen Foto: Helle Moss
04. okt. 2022 | Sundhed | ALT.dk

Hun har stået for soundtracktet til utallige episoder i vores liv – lige fra teenageværelset til dansegulvet. Og Sanne Salomonsen er langt fra færdig med at dele ud og lære fra sig.

Fra scenen til ALT for damernes fest i Operaen var det ikke musik, der kom fra mikrofonen, men derimod fine ord om tro og taknemlighed. Sanne Salomonsen er nemlig et meget spirituelt menneske. Hun har fx mediteret, siden hun var 13 år, og hun har meget på hjerte om spiritualitet og tro.

”Jeg er ikke bange for at sige gud, men jeg tænker ikke på en gammel mand med skæg, når jeg siger det. Jeg tænker decideret på en kærlighedsenergi, som jeg mener, at vi alle sammen har i os. Så er der nogen, som er bedre til at give af den, og nogen er bedre til at modtage," siger sangeren, som tror på, at hvis du fortæller din underbevidsthed, at du er taknemmelig, og at alt er godt, så kan det blive godt, for dine tanker kan ændre meget.

”Jeg tror på tankens kraft, og jeg tror på, at vi via tankens kraft kan kommunikere med den universelle energi og dermed skabe det liv, vi gerne vil have. Når man kun kan tænke én tanke ad gangen, er det vigtigt, at vi tager ansvar for, hvad det er for en tanke, vi tænker, fordi det, vi sender ud, er det, vi får tilbage,” siger Sanne Salomonsen.

Læs også: Rikke Hertz: Brug 7 minutter hver morgen med denne øvelse – og få energi i krop og sind

Hun ser vores underbevidsthed, som noget, der skal kodes, ligesom vi koder computeren.

”Hvis jeg fx har det skidt, og det har vi alle på et eller andet tidspunkt, for vi kan ikke være positive hele tiden, så kan det være svært at sige, at alt er godt. Men hvis du går rundt og er negativ, er det, hvad du koder dig med, og så bliver det negative den energi, du er i.

Hvis jeg fx kommer ind i et lokale i en arbejdssituation, hvor jeg kan mærke, at der er en dårlig energi og stemning, så ser jeg det næsten som en eksamensopgave at gå ind og ændre den energi. Og det er så spændende at se, hvad der sker, når folk åbner op og bliver glade i stedet for, at de har paraderne oppe."

Sangerinden forklarer, at hun forsøger at ændre stemningen ved at vise interesse for sine medmennesker.

”Jeg har stor respekt for mine medmennesker og synes, det er interessant at spørge ind til deres liv og give dem opmærksomhed. På den måde kan vi få åbnet op for nogle andre energier. Vi kan gøre meget ved at rose hinanden og bekræfte hinanden og fortælle hinanden, at vi er fantastiske.”

Notér det positive

Hun har også et helt konkret råd til, hvordan vi alle kan blive bedre til at vende det negative til det positive.

”Hvis du har lyst til at lære nogle redskaber til, hvordan man kan se det positive i dagligdagen, så skal du hver aften tvinge dig selv til at skrive mindst 10 ting ned, der har været positive for dig i løbet af dagen. Det er så besværligt og irriterende, men du skal gøre det. Du vil opleve, at du vil begynde at lede efter ting, som du kan skrive ned om aftenen. Og sådan kommer du i gang med at se det positive i dagligdagen. Jeg kan bare sige, at i løbet af kort tid vil det integrere sig i rygraden, og så er det meget lettere at have en positiv hverdag,” fortæller hun, og afslutter:

"Jeg kunne godt tænke mig, at vi tænker på, hvor vigtigt det er, at vi giver hinanden kærlighed, og at vi respekterer hinanden. Vi skal være ordentlige mennesker, og vi skal elske hinanden – på godt og ondt. Vi får det nemlig skide godt af at gøre det."

Anbefalet til dig