AJ and the Queen

Foto: Saeed Adyani/Netflix 59-årige RuPaul Andre Charles spiller karakteren Ruby Red i Netflix-serien, 'AJ and the Queen'.

AJ and the Queen Netflix

Her er serien, du skal se, hvis du elsker RuPaul

Let, sjov og vedkommende underholdning til dig, der ikke kan få nok af drag-kulturen og de dertilhørende queens.

Du kender det. Dagen har været lang. Der skal noget let til at stimulere din trætte, hårdtarbejdende hjerne, og du ender med at browse Netflix fra start til ende. The Holiday har du lige set i juleferien, The Revenant er lige grov nok, og du orker ikke en af de ellers velproducerede Netflix-serier, alle på arbejdet taler om.

LÆS OGSÅ: 25 vidunderlige film, du skal se på Netflix

Her får du øje på noget, der glitrer i pink og ser noget så ekstravagant ud. Du ender på ’RuPaul’s Drag Race’ – en reality-konkurrence i stil med ’America’s Next Top Model’, hvor drag queens fra hele Amerika kæmper om titlen som ’America’s Next Drag Superstar’. Og med et, er du fanget. Fanget i et spind af diamantpåsatte kjoler, drama uden lige og personlige fortællinger om, hvordan nogle af de konkurrerende kommer fra ingenting, og drømmen nu er lige for næsen af dem.

Hvert år byder på en ny sæson af ’RuPaul’s Drag Race’, og imens vi venter på sæson 12, har Netflix givet os noget at bruge tidsfordrivet ”fornuftigt” på: ’AJ and the Queen’. En serie, hvor vi følger RuPaul som karakteren Ruby Red på sin rejse tværs over landet i en nedslidt autocamper, hvor han får en usandsynlig rejsekammerat i form af AJ – en modig, velformuleret og flabet 10-årig pige.

Serien er skabt af RuPaul Charles sammen med den Emmy-vindende amerikanske instruktør, forfatter og producent af film- og tv, Michael Patrick King, som bl.a. står bag Sex and the City. I den følger vi livet for en drag queen i Queens, New York, og kommer helt tæt på alle karrierens op og nedture – samtidig med, at vi følger den purunge AJ, hvis mor er misbruger og ikke kan tage vare på hende.

’AJ and the Queen’ giver os altså et indblik i en fiktiv verden med reelle oplevelser fra hverdagen på turné og er også et glædeligt gensyn med dine favorit-queens. En serie, du vil elske, hvis du holder af ’RuPaul’s Drag Race’ og skal have noget let fordøjeligt. Se bare IMDB, hvor serien på bare 5 dage har fået 2.131 anmeldelser med en gennemsnitlig score på 7,7/10.

God fornøjelse!

Og har du brug for flere serie-bud, så tjek vores liste "Nyt på Netflix og andre streamingtjenester i 2020: Her er de film og tv-serier, du skal se".

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier, Film og Netflix

610x200_woordy_knap2.jpeg