Vibeke Dorph Brevkasse Hjemmet Jeg søger en kvinde at dele livet med

Foto: Getty Images Jeg er en rimelig pæn, sød og positiv mand, men jeg kan ikke finde en kæreste, hvad gør jeg? Det tager Vibeke Dorph stilling til.

Jeg søger en kvinde at dele mit liv med - men der sker ingenting

Imens alle mine venner har fået kæreste og familie, er jeg endnu ikke lykkes med at finde hende, jeg skal bruge mit liv med. Nu er jeg i mine 50'ere, og jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg gør galt. Jeg drømmer jo bare om at være to, hvad gør jeg? Det svarer Vibeke Dorph på i Hjemmets brevkasse.

Spørgsmål om kæresteløs tilværelse

Jeg er en mand i 50’erne, der har et problem, som jeg håber, at du kan hjælpe mig med. Jeg ønsker mig af hele mit hjerte en sød og dejlig kæreste at dele mit liv med, men jeg har meget svært ved at tiltrække kvinder. Jeg frygter derfor, at jeg efter mange år alene også skal ende med at blive ved med at være det. Det ønsker jeg ikke, for jeg drømmer virkelig om at være to.

LÆS OGSÅ: Jeg bliver kvalt i min kærestes jalousi

Jeg forstår ikke helt selv, hvorfor jeg har så svært ved at tiltrække en kvinde. Jeg er en rimelig pæn, sød og positiv mand. Derudover fornemmer jeg, at jeg er sådan en mand, som folk godt kan lide at være sammen med. Jeg har som skrevet været alene i snart mange år, og mens alle mine venner har fået kærester og familie, så er det ikke lykkes for mig. De gange, jeg har forsøgt at opnå kontakt med en kvinde, så sker der bare slet ingenting.

Jeg ved ikke lige, hvad der går galt, men det er, som om kvinderne ikke kan se noget i mig. Dette selvom mine venner og familie betragter mig som et godt parti og som en mand, der behandler andre ordentligt. Håber, du kan give mig et godt råd, for jeg savner virkelig nærvær og en at komme hjem til.

Vibeke Dorph råder til at spørge kvinderne til råds

Jeg har en god ven, der før han blev gift havde for vane at snuppe mine "dameblade" og sætte sig til at læse i dem, når han kom på besøg. Når jeg forundret spurgte ham om, hvorfor han dog læste i dem, svarede han uden at løfte blikket fra bladet, at det var vigtigt at holde sig ajour med, hvad der foregik bag fjendens lejr. Sagt på en pænere måde; han holdt sig opdateret med, hvad der interesserede det køn, han selv interesserede sig så inderligt for.

LÆS OGSÅ: Min kæreste hopper og springer for sin ekskone

Jeg tænker, at du skulle til at gøre det samme. Ikke købe kvindeblade, men alliere dig med nogle søde kvinder, der kan hjælpe dig videre i dine helt forståelige bestræbelser for at finde dig en kæreste. Det skal ikke være veninder, som du forsøger at gøre til dine kærester, men nogle, som du ligeud kan bede om råd og hjælp til, hvordan du møder en kæreste.

Jeg er overbevist om, at de for eksempel vil være enige med mig i, at det da er skønt, at du er sød og positiv, men at sød og positiv også rimer lidt på kedelig, hvis ikke det kombineres med andre egenskaber som for eksempel viljestyrke og personlighed. Begynder du at omgås kvinder enten via venskaber og også gerne en hobby, så vil du efterhånden også blive mere afslappet og naturlig i kvinders selskab. Derved vil du turde at vise og være mere dig selv, og det er lige præcis den egenskab, der skal til, for at du for alvor får mulighed for at fange kærligheden ind.

Om Vibekes Brevkasse - nu på podcast

VibekesBrevkasse.jpg

I podcasten Vibekes Brevkasse kan du blive klogere på alt fra parforholdsproblemer til familiekonflikter og få gode råd til at håndtere svære følelser som svigt, jalousi og vrede. Her vil Vibeke Dorph, der er mangeårig brevkasseredaktør på ugebladet Hjemmet, i selskab med journalist og vært Sara Wilkins nemlig gennemgå nogle af de mange dilemmaer, Vibeke har modtaget i årenes løb for at nå til bunds i nogle af de hverdagsproblemer, der fylder allermest hos danskerne.

Lyt til podcastserien her.

Skriv til Vibeke

Vibeke_2018efterår.jpg

Har du brug for én at vende dine tanker med? Så skriv til Vibeke Dorph og få råd om parforholdsproblemer, familiekonflikter, kærestesorger eller andre problemer, du meget gerne vil have løst.

Mails sendes til brevkassen@hjemmet.dk. Breve til: Hjemmet, Spørg Vibeke, Strødamvej 46, 2100 København Ø. Du har også mulighed for at ringe hver tirsdag kl. 10.00-12.00 på tlf. 30 85 19 68.

Alle får svar, og udvalgte breve bringes anonymt i Hjemmet under mærke.

Vibeke Dorph har i de sidste 10 år været fast brevkasseredaktør på ugebladet Hjemmet, hvor hun også arbejder med- og skriver fiktion. Hun er derudover forfatter til romanen Babyalarm – en psykologisk thriller om en nybagt mor. Vibeke bor i Valby i en sammenbragt familie med mand, tre børn samt kat.

Se, hvad vi ellers skriver om: Brevkasse, Kærlighed og Kærestesorg