Carina Skriver Mortensen fra Landmand søger kærlighed
Carina Skriver Mortensen deltog i tredje sæson af "Landmand søger kærlighed"

Carina Skriver Mortensen fra Landmand søger kærlighed

"Man skal ikke styrte afsted, når man møder en ny, men være sikker på, at han også kan følge med"

Carina Skriver Mortensen, 23, blev valgt fra af den eftertragtede landmand Ruud Derks i tredje sæson af ”Landmand søger kærlighed” i 2016.

Der var kamp til stregen, da Carina Skriver Mortensen deltog i TV2's datingprogram "Landmand søger kærlighed" i 2016. Her skulle den eftertragtede landmand Ruud Derks vælge mellem de to kvinder Carina og Emma, men valget faldt på Emma.

– Jeg havde lidt set det komme, men jeg blev stadig meget ked af det. Aftenen før fravælgelsen havde jeg hørt Emma og Ruud have det sjovt sammen, mens jeg var væk. Det gjorde mig rigtig ked af det, for jeg følte ikke, han var interesseret i mig.

– Og da jeg efterfølgende så programmet i fjernsynet og så den scene, hvor han fravalgte mig, påvirkede det mig igen. Jeg fik tårer i øjene, for det mindede mig om, hvordan jeg havde det den dag.

Det var ikke første gang, Carina blev valgt fra af en mand, men det gjorde ekstra ondt, at det samtidig blev filmet.

– Jeg har prøvet at blive valgt fra mange gange før, så jeg følte endnu engang, at jeg blev smidt på porten. Men det var også sværere, at det var på tv, for jeg vidste ikke, hvordan jeg ville reagere. Jeg græd og græd og græd.

For Carina har det betydet, at hun i dag har sværere ved at forelske sig, men hun har samtidig også lært sig selv bedre at kende.

– Jeg har fundet ud af, at jeg skal tage det mere roligt. Man skal ikke styrte afsted, når man møder en ny, men tage en dag ad gangen og være sikker på, at han også kan følge med. Men jeg har også lært, at jeg aldrig skal være med i et datingprogram igen, griner Carina.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kærestesorg, Psykologi, Kærlighed og Serier