Hyldest til hvidkålen
SPONSORERET indhold

Hyldest til hvidkålen

Af: Ditte Ingemann
28. mar. 2014 | Livsstil | ALT for damerne

Ja, hvidkålssalat lyder måske ikke særlig spændende, men jeg lover at denne salat både er spændende og lækker på trods af de meget få ingredienser. I min familie har vi altid spist denne salat til hjemmelavet pizza, men faktisk kan salaten bruges til det meste. Rå kål er super sundt, og har et højt indhold af fibre og C-vitamin, og et lavt kalorieindhold. Hvis du ikke kan skaffe hvidkål, så kan spidskål også bruges til denne salat. 

Hvidkålssalat, tilbehør til 4 personer:
¼ hvidkål
4-5 spsk saltede peanuts

Dressing:
3 spsk olivenolie
1 spsk æblecidereddike
1 fed hvidløg, finthakket
1-2 spsk ketchup
1 spsk brun farin
salt og peber

Skær hvidkålen i meget tynde strimler. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og lad den gerne trække i et par timer – smag dressingen til, så den både er sød, salt og syrlig. Vend dressingen godt sammen med hvidkål, og drys med peanuts. Salaten kan sagtens laves i forvejen, men så vent med at drysse med penauts, til den skal serveres.