Isabel Christensen

Foto: Claus Boesen/ Hotel Hornbæk Hus 34-årige Isabel Christensen nyder at være hjemmegående husmor og tager sig ikke af, hvad andre måtte mene om det, fortæller hun i denne uges Hendes Verden.

Isabel Christensen: "Casper tjener penge til, at vi andre kan hygge os"

34-årige Isabel Christensen og hendes mand, Casper Christensen, har med egne ord valgt en gammeldags måde at være familie på. Sådan har alle parter det bedst, lyder det i denne uges Hendes Verden.

Folk må mene, hvad de vil.

Det kan Isabel Christensen ikke tage sig af. For når man er opvokset med celebre forældre og er gift med en af Danmarks mest kendte komikere, skal der efterhånden mere end nogle kulørte overskrifter til at slå hende ud.

Det fortæller hun i denne uges Hendes Verden.

”Jeg er ret vant til, at folk snakker om mig, for sådan er det, når man er vokset op med forældre, der er i pressens søgelys,” siger 34-årige Isabel Christensen og refererer til dengang, hun fandt sammen med den 18 år ældre Casper Christensen.

På samme måde kan hun ikke tage sig af, hvis nogle ikke bryder sig om den livsstil, parret har valgt, fortæller hun til ugebladet. For mens hun går hjemme og passer hus og parrets to børn, Cooper og Jagger, tjener Casper pengene. Og sådan vil de begge "helst have det", lyder det.

”Casper og jeg har en gammeldags struktur, hvor han går på arbejde og tjener penge, og jeg går hjemme med børnene. Vi har den fordeling for at få det hele til at køre. Casper tjener penge til, at vi andre kan hygge os,” siger Isabel Christensen og fortsætter:

”Jeg tror, det sparer os for en del konflikter. Hvis Cooper skal hentes tidligt i børnehaven en dag, er der ingen diskussion om, hvem der gør det. Hvis nogen har noget negativt at sige om, hvordan vi lever vores liv, er det fint. Jeg er selv 100 procent afklaret med det, og jeg kritiserer heller ikke dem, der arbejder 24 timer i døgnet, mens de har små børn derhjemme. Jeg kan faktisk godt lide at ordne det huslige, og jeg laver gerne alle tre måltider mad til de andre tre. Det er ikke fordi, Casper synes, jeg skal tage slæbet, han er faktisk meget på, og det var i lige så høj grad hans ønske, at vi skulle have både barn nummer et og to, for da vi havde fået Cooper, syntes vi ikke, at vi kunne stoppe der. Casper prøver også at planlægge sin dag, så han er færdig med at skrive, når Cooper bliver hentet. Børnene kan mærke, at de er et fælles projekt.”

Ingen nye projekter

Sidste år solgte Isabel Christensen sin skønhedssalon Blow. Hun har netop udgivet kogebogen Plantebaseret Familiemad, fordi hun har oplevet fordelene ved at skære ned på animalske fødevarer:

"Vi fik det simpelthen så godt, at vi fortsatte."

Lige nu er der ikke flere projekter i kalenderen. Og det er tiltrængt, fortæller hun.

”Jeg føler, at jeg har været på én lang barselsorlov de sidste tre år, så jeg har ikke haft tid til mig selv. Cooper er ved at blive kørt ind i børnehaven, og Jagger er snart et år, så måske skulle jeg tage en yogauddannelse? Jeg er heldig, at jeg kan tage mig tid til at tænke over det uden at være tvunget til at tage et job.”

Læs hele interviewet med Isabel Christensen HER.

Om Isabel Christensen, 34 år

  • Datter af modelbureauindehaver Jacqueline Friis-Mikkelsen og entertainer Jarl Friis-Mikkelsen
  • Student fra Ordrup Gymnasium og har arbejdet for sin mor, indtil hun fik job i Douglas Entertainment, hvor hun mødte Casper Christensen
  • De to er i dag gift og har sammen sønnerne Cooper på tre år og Jagger på knap et år
  • Har netop udgivet bogen Plantebaseret Familiemad
Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte og Interview

610x200_woordy_knap2.jpeg