Designeren elsker tid til loppemarkeder og mandel-latte.
Foto: Anna Maria Zunino Noellert Danske L.A.-baserede Anine Bing har på blot to år skabt en virksomhed med kraftigt vokseværk.

L.A.-designer Anine Bing: "Jeg spiser en eller anden form for slik hver dag"

For den danske designer Anine Bing rimer weekend på loppemarkeder, chill out i haven og at fodre ungerne med popcorn i rigelige mængder.

Vi har allerede fundet ud af, hvordan Mathilde Gøhler ynder at bruge sin lørdag, og at Julie Zangenberg ofte bruger weekenden i det tyske hos kæresten. I denne uges weekend-Q&A kan du få et indblik i designeren Anine Bings hippe L.A.-liv.

Hvis du ikke allerede kender Anine Bing, kommer du snart til det. For den 32-årige danske designer stormer frem.

Anine Bing er baseret i L.A., hvor hun siden 2012 har designet under eget navn.
Hendes mærke har en skare af trofaste fans som f.eks. skuespillerne Kate Bosworth, Jessica Alba og Rachel Bilson. Hendes kollektioner indeholder alle de ting, du altid mangler i skabet: De perfekte jeans, den helt rigtige løse t-shirt, boyfriend-skjorten og rockede læder-boots. Stilrent, afslappet og cool. Og så er hun indbegrebet af L.A.-laid-back-cool-hipster-mom.

På bloggen, Anine's World, kan du følge den tidligere model og sangerinde i hendes hverdagsliv som karrierekvinde, hustru og mor til to. Og ikke bare hendes stil og sans for den perfekte minimalistiske garderobe er inspirerende. Hendes positive indstilling til det at være menneske i en hektisk hverdag smitter af i en grad, så man mistænker hendes personlighed for at bære en god del af skylden for, at hun på bare to år har skabt en verdensomspændende designsucces og åbnet to butikker (en i L.A. og en på det hippe Bleecker Street i New York).

Men for den travle Anine Bing, er weekenden dedikeret til hendes to små børn; Bianca på 4 og Benjamin på 2, som hun elsker at hænge ud med i sin eksotiske (for os danskere) og meget typiske L.A.-have.

Hvad lover du altid dig selv at gøre I weekenden, som du aldrig får gjort?
- Jeg lover faktisk aldrig mig selv at gøre noget specifikt. For mig handler weekenden udelukkende om at slappe af og være sammen med mine børn. Jeg elsker en blanding af at hænge ud derhjemme og tage på små dagsture med min familie.

Hvilke syndige vaner har du i weekenden?
- Det lyder måske kedeligt, men jeg er ikke typen, der spiser vildt sundt i løbet af ugen, og når det så bliver WEEKEND, kun spiser usunde ting. Jeg lever et rimelig afbalanceret liv, hvor jeg hver dag spiser og drikker det, jeg har lyst til. Det meste er sundt, men jeg spiser en eller anden form for slik eller andre søde sager hver dag. Så for mig er hverdage og weekend meget det samme. Men vi elsker at spise en stor is med børnene i weekenden. Børnene får lov til at spise en lille smule slik og en masse popcorn i weekenden, så for dem er hverdag og weekend forskellig.

Hvis du skal se en film, hvor tager du så hen i L.A.?
- Jeg tager i Arclight Cinemas eller The Grove. Jeg elsker at gå i biografen. Det er så afslappende bare at sidde der og spise popcorn og slik og ikke tænke på noget som helst.
Arclight Cinemas, 6360 Sunset Blvd Los Angeles, CA 90028
The Grove, 189 The Grove Dr, Los Angeles, CA 90036

Har du en hobby, du dyrker i weekenden?
- Mine børn er stadig så små, at der ikke er meget mig-tid for tiden. Hvis jeg havde mere tid, ville jeg male i weekenden. Jeg elsker at male på et stort lærred med akrylfarver.

Hvornår står du normalt op i weekenden?
- Samme tid som i hverdagene. Ha ha. Jeg ville ønske, at jeg kunne blive i sengen indtil klokken otte eller ni, men min søn, Benjamin, vækker mig hver dag klokken seks. Livet som mor, ha ha.

Hvilket tøj har du på derhjemme i weekenden?
- Afslappet tøj som joggingbukser og en t-shirt. Jeg laver altid skydninger og har møder i løbet af ugen, hvor jeg skal være mere "klædt på", så når jeg er derhjemme, elsker jeg at være helt afslappet og uden makeup. Jeg mikser mit eget mærke Anine Bing med Ragdoll, når jeg er derhjemme.

Hvad har du på, når du skal ud?
- Jeg går altid i mit eget mærke, Anine Bing, når jeg skal ud. Læderbukser, en oversized t-shirt og et par hæle er perfekte til en aften i byen. Og så tager jeg ofte en af mine Chanel-tasker over skulderen.

Hvordan gør du dig klar til en bytur?
- Nem og let makeup på min hud og en smule mere på øjnene. Smokey eyes er et look, jeg aldrig bliver træt af.

Hjemmeaften eller tur i byen?
- Hjemmeaften. Jeg er ikke så meget til byture. Jeg elsker at have middage med venner. Og filmaften er noget, jeg elsker.

Nævn et sted i L.A., hvor du elsker at slappe af.
- Hjemme i min smukke have. Eller på stranden i Malibu. Hvis jeg vil forkæle mig selv, tager jeg hen på en af de fantastiske koreanske spa-steder i L.A. og får en body-scrub og en massage.

Hvad glæder du dig mest til i den kommende weekend?
- Jeg glæder mig enormt til at fejre påske med min familie. På det arbejdsmæssige plan er jeg meget begejstret for alle de nye bad ass-styles, der kommer frem fra mit eget mærke de kommende uger. Jeg har designet de fedeste støvler, som jeg ikke kan vente med at iføre mig.

Hvor elsker du at shoppe i L.A. i weekenden?
- Helt sikkert på alle de skønne loppemarkeder. Jeg er ikke den store shopper, fordi jeg jo har mit eget mærke. Så i grunden designer jeg det, jeg lyst til at tilføje min garderobe. Men jeg elsker at shoppe vintage. RoseBowl er det bedste loppemarked. Og så er der nogle få gode genbrugsbutikker på Melrose. Jeg shopper også vintage online.
Rose Bowl Flea market, 1001 Rose Bowl Drive, Pasadena

Hvilken del af L.A. bruger du mest i weekenden?
- Hancock Park. Det er i det område, jeg bor, og hvor jeg elsker at bruge min tid. Og så er The Farmer's Market hver søndag et godt sted til grøntsags-, frugt- og blomstershopping, og så er der nogle virkeligt gode kaffebarer. Go Get Em Tiger har den bedste mandel-latte. Og så er jeg besat af Burger Lounge, som har L.A.'s bedste burgere. Alle disse steder er placeret på Larchmont.
Hancock Park, 450 S. June St., Los Angeles
The Farmer's Market, 6333 W 3rd St., Los Angeles, CA 90036
Go Get Em Tiger, 230 N Larchmont Blvd, Los Angeles, CA 90004
Burger Lounge, 217 N Larchmont Blvd, Los Angeles, CA 90004

Se Anine Bings blog her.

LÆS OGSÅ: Kan joggingbukser være skyld i skilsmisse? Eva Mendes får hård kritik og svarer igen sådan her

LÆS OGSÅ: "Jeg har ikke brug for at vide, at min mand taler med én og samme kvinde hele aftenen, og at de (åh skræk) ligefrem også danser"

LÆS OGSÅ: Er du klar til at få børn? Her er 10 ting, du skal være forberedt på

Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur