Jesper Buch om sin nye hemmelige kæreste
SPONSORERET indhold

Jesper Buch om sin nye hemmelige kæreste: ”Jeg skrev til hende på Facebook, for nu er jeg ikke længere en usikker, ung mand”

Iværksætteren bag Just-Eat, Jesper Buch, fortæller i denne uges ALT for damerne om sin nyfundne kærlighed. Han vil ikke afsløre navnet endnu, men fortæller, at hun er offentligt kendt.

Af: Simone Brandt Hald og Emma Kleist Christensen Foto: Franne Voigt
14. feb. 2018 | Livsstil | ALT for damerne

- Jeg har været fascineret af hende i 15 år. Og har haft lidt et minicrush.

Sådan siger den 42-årige iværksætter Jesper Buch om den kvinde, han for nyligt er fundet sammen med. Han fortæller, at selvom de har kendt hinanden i mange år, havde han ikke modet til at opsøge hende før nu.

- Jeg samlede alle mine kræfter. Og så sendte jeg mine ord afsted. Det virkede, fortæller Jesper Buch i et interview i denne uges ALT for damerne, der er på gaden torsdag. Han vil ikke afsløre navnet på kvinden, men løfter dog alligevel lidt af sløret for, hvordan hun ser ud:

- Hun har naturligt meget mørkt hår, men hun er ikke latina, det har jeg prøvet, og de er nogle dejlige, vilde skabninger, men nok også for vilde til mig, griner iværksætteren. Han fortæller desuden om sin nyfundne kærlighed, at hun er en ”bundsolid, jysk kvinde”.

Ikke ude efter en kæreste

I maj 2017 flyttede Jesper Buch og ekskæresten Reneta fra hinanden. På trods af bruddet var han meget sikker på, at de to bare havde brug for en pause, men ville finde sammen igen. Han havde bestemt ikke regnet med at blive forelsket i en anden.

Men så mødte han den nye kvinde tilfældigt ved et event. Det fik Jesper Buchs ungdomsfølelser til at blusse op igen.

- Jeg skrev til hende på Facebook, for nu er jeg ikke længere en usikker, ung mand. Nu er jeg fyldt med selvtillid og selvværd. Der kom et formelt svar, og så gik jeg all in. Samlede alle mine kræfter. Og så sendte jeg mine ord afsted. Det virkede. Jeg anede ikke, hvor hun var henne i sit liv, men det viste sig, at hun også var single, fortæller iværksætteren i interviewet.

- Hun er sådan en, jeg kan vende verden med. Hun er et meget forstående menneske med et værdisæt, som er vigtigt for mig. Hun gør verden bedre, og hun synes, at børn, og det at beskytte dem, vi elsker, er det vigtigste i verden – inklusiv vores ekser. Det, synes jeg bare, er så varmt og så pisse fedt. Det er jeg helt forelsket i.

Læs hele interviewet med Jesper Buch i denne uges ALT for damerne. Her fortæller han blandt andet om sin vilde side med fester og rejser og om det hårde brud med ekskæresten.

Anbefalet til dig