Michael Robak

Michael Robak om store investeringer

Kære Robak: “Det er da latterligt at købe en bil til en halv million, er det ikke?”

Jeg synes, at det er latterligt, at min mand vil købe en dyr bil, hvad synes du, spørger en læser i denne uges brevkasse. Læs svaret fra Go’morgen Danmark-vært Michael Robak, der hver uge tager stilling til livets små og store dilemmaer.

Kære Robak,
For et år siden solgte min mand sit livsværk. Det betyder, at vi er økonomisk uafhængige, og børn og børnebørn ER ­blevet ­forkælet. Nu vil min mand så bruge en mindre del af formuen på en bil til mere end en halv million kroner. Vi har råd til det, men jeg synes, det er komplet latterligt, hvad synes du?
Mvh. Birte

Kære Birte,
Jeg synes også, at det er helt åndssvagt at bruge så ­mange ­penge på en bil (men jeg har også altid været utroligt ­ringe kørende). Men herregud, lad dog manden. Det er ham, der har knoklet alle pengene hjem, så af sted med ham. Selvfølgelig skal han have den bil.
God tur – til jer begge!

LÆS OGSÅ: Kære Robak: “Min mand har altid nejhatten på, når vi skændes”

LÆS OGSÅ: Kære Robak: “Skal jeg give min søn en elguitar?”

LÆS OGSÅ: Kære Robak: “Hvorfor kan mænd ikke planlægge?”

Skriv til Robak

Har du brug for en mands blik på en udfordring i dit liv, så skriv til brevkassen. Robak giver gode råd om dagligdagens dilemmaer og svarer på store og små spørgsmål om børn, kærlighed, parforhold, arbejdsliv og andet, du går og tumler med.

Skriv til Michael Robak på brevkassen@altfordamerne.dk

Alle breve bliver anonymiseret.

Michael Robak

Michael Robak er 47 år og har en datter på 12 og en søn på 20 år. Han er skilt og har en kæreste. Robak er vært på TV 2-programmet Go'morgen Danmark, forfatter og foredragsholder. Tidligere klummeskribent på ALT for damerne, hvor hans tankevækkende klummer altid blev delt, rost og diskuteret på Facebook.

Se, hvad vi ellers skriver om: Michael Robak