Michael Robak

Hvordan møder jeg en sød fyr, som ikke kun er interesseret i sex?

Kære Robak: “Hvordan møder jeg en sød fyr, som ikke kun er interesseret i sex?”

Jeg har svært ved at finde en kæreste, hvad gør jeg, spørger en læser i denne uges brevkasse. Læs svaret fra Go’morgen Danmark-vært Michael Robak, der hver uge tager stilling til ­livets små og store dilemmaer.

Kære Robak,
Jeg er en kvinde på 24 og har endnu ikke haft en kæreste. Jeg bliver ved med at falde for de forkerte, som jeg ikke kan få og som behandler mig dårligt. De er alle meget søde i starten, men enten så dropper de mig, eller også er de kun interesseret i sex. Jeg siger til dem alle, at jeg kun søger noget seriøst og holder mig fra sexpartnere, men intet virker.
Er jeg bare uheldig, eller er der noget virkeligt galt med mig?
Med venlig hilsen
Den Forvirrede

Kære Forvirrede,
Ja, der er noget galt med dig: Du forelsker dig i mænd, der er ikke søde ved dig. Men ellers gætter jeg på, at du er helt normal. Det er ikke ualmindeligt at være 24 år og stadig fare vild i det andet køn. Men jeg er enig med dig i, at der skal ske noget andet nu. Du skal da have en sød kæreste!
Hvis der er noget, man gerne vil have, men ikke får, så må man gøre noget andet, end det man har gjort hidtil.
Jeg synes, at du – helt ­bogstaveligt– skal sætte dig ned med papir og ­blyant og lave en liste over de mænd, du har været sammen med. Hvad ­falder du for? Hvordan har du mødt dem? ­Hvornår går det galt? Skaf dig et ­overblik. Hvis du kan se et mønster, så lav om på det. Måske skal du ­møde mænd på nettet i stedet for i byen. Måske skal du holde dig fra en særlig type. Måske skal du få en veninde til at lave en blind date.
Hvis det ikke hjælper, synes jeg, du skal involvere dine veninder, ­måske kan de se noget i dit forhold til mænd, som du ikke selv kan se. ­Alternativt kan du opsøge en psykolog, der kan hjælpe dig med at dissekere dine uhensigtsmæssige mønstre i kærlighedslivet.
Jeg er sikker på, at du nok skal finde en sød mand. Det, at du har fokus på sagen, er første vigtige skridt.

LÆS OGSÅ: Kære Robak: “Ingen af os tør tage det første skridt”

LÆS OGSÅ: Kære Robak: “Min eksmand og veninde er blevet gode venner”

LÆS OGSÅ: Kære Robak: “Skal jeg vente på, at min kolonihave-flirt tager det næste skridt?”

Skriv til Robak

Har du brug for en mands blik på en udfordring i dit liv, så skriv til brevkassen. Robak giver gode råd om dagligdagens dilemmaer og svarer på store og små spørgsmål om børn, kærlighed, parforhold, arbejdsliv og andet, du går og tumler med.

Skriv til Michael Robak på brevkassen@altfordamerne.dk Alle breve bliver anonymiseret.

Michael Robak

Michael Robak er 47 år og har en datter på 12 og en søn på 20 år. Han er skilt og har en kæreste. Robak er vært på TV 2-programmet Go'morgen Danmark, forfatter og foredragsholder. Tidligere klummeskribent på ALT for damerne, hvor hans tankevækkende klummer altid blev delt, rost og diskuteret på Facebook.

Se, hvad vi ellers skriver om: Michael Robak