Klumme: Betyder størrelsen noget?
SPONSORERET indhold

Klumme: Betyder størrelsen noget?

Om hvorfor vi bør stoppe glorificeringen af store penisser.

24. nov. 2016 | Livsstil | Eurowoman

Da jeg var 15 år, havde jeg sex med et hankønsvæsen for første gang. Det var også hans første gang, og ingen af os vidste helt, hvad vi skulle foretage os udover at penis skulle ind i vagina. For penis i vagina betød sex. Penis i vagina betød nydelse. Det havde jeg fået fortalt af mine veninder, som havde haft en penis i deres vagina, før jeg selv havde oplevet dette populære fænomen.

Dagen efter skulle de selvfølgelig vide, at jeg nu var en af dem. En af dem, der havde haft rigtig sex. Ikke bare oralsex eller fingerbolleri. Men rigtig sex. Jeg blev straks mødt af spørgsmålet, "Hvor stor var den?" Jeg holdt hænderne op foran mig og indikerede en længde på omkring 20 cm. Jeg anede ikke, om den var så stor, for jeg havde slet ikke set den. Den skulle jo bare ind i mig, og derinde føltes den ret stor. Mine veninder jublede og lod mig vide, at en stor penis var lig med god sex.

LÆS OGSÅ: Siri fra "Prinsesser fra Blokken" ser tilbage: Jeg tog amfetamin for første gang, da jeg var 14 år

"Hvor stor var den?" er dét spørgsmål mine veninder og jeg oftest har stillet hinanden, når der er blevet fortalt om sex med en ny filejs. Jeg har tit hørt kvinder prale med, at de ikke kan gå dagen efter, de har haft en enorm kæp inde i deres skattekammer. Jeg har tit hørt mænd tale misundeligt om en eller anden hingst nede i træningsentret, som har en kæmpe kødklump mellem benene. I flere år troede jeg, at den der smerte, når en gigantisk tissemand banker ind i min livmoder, skulle være der. Det var en smerte, jeg måtte lære at holde af, for en stor penis var lig med god sex.

Al den værdi, vi tillægger en grande general, er grotesk. Man får fornemmelsen af, at man har en biologisk fejl, hvis man som kvinde ikke kommer i kaskader ved den blotte tilstedeværelse af en stor penis. Kvinder er utroligt gode til at reducere mænd, som de har sex med, til størrelsen på penissen. Kanal 4 har et program, der hedder '4-Listen – Det vi siger', hvor en flok kvinder blandt andet taler om og griner af mænds kroppe. Her får vi at vide af Anne Sophia Hermansen, at mænd skal være veludrustede. Fordi det er dét, der tæller. Er du en mand med en lille eller gennemsnitlig diller, så skal du ikke forvente, at damerne gider at lave den dyre med dig.

Bevares, der er intet galt i at have præferencer. If you want that big dick, go get it! Men at vi kollektivt har vedtaget, at penis i vagina konstituerer rigtig sex, og stor penis i vagina er lig med god sex, er at have et ekstremt snævert syn på, hvad sex er. At påstå, at pikken skal have en bestemt størrelse, for at man kan have god sex, er det samme som at sige, at en kvinder med små bryster er dårlig i sengen.

LÆS OGSÅ: Maria tjener op mod 4.000 kroner om måneden på at sælge sine brugte trusser

Groft sagt, så sidder det meste af mandens selvtillid i hans lem, og det er fordi, vi har sat den op på en piedestal. Den massive medister sidder trygt og varmt på tronen, og ingen af os sætter spørgsmålstegn ved, hvad den egentlig kan. Jeg har længe fundet sex med kvinder mere spændende end sex med mænd, netop fordi der ikke er en penis til at tage al fokus. Det vil sige, at kroppene i stedet bliver nøje udforsket på alle tænkelige leder og kanter. Og nej, jeg siger ikke, at sex med mænd er dårligt. Slet ikke. Jeg siger bare, at mænd, som ikke er i besiddelse af en kæmpe penis, som regel er bedre til alt det andet. Alt det, der gør sex virkelig sjovt. Når en mand ikke har en solid svaber, så er han klar over, at han bliver nødt til at kunne noget andet. Noget andet end bare at køre underlivet frem og tilbage i en mekanisk rytme.

Jeg er sikker på, at alle menneskers sexliv ville blive betydeligt forbedret, hvis vi stoppede med at idealisere idéen om at en gevaldig gearstang er et must for at have formidabel sex. Jeg er også sikker på, at en masse mænd ville ånde lettet op, hvis de ikke behøvede at bekymre sig om størrelsen på deres sjover.

Det er meget mere spændende at have sex med en person, som godt er klar over, at størrelsen ikke betyder alt. Udforsk hinandens kroppe i stedet for bare at stikke pølsen ind og tro, at det er toppen af den seksuelle lagkage. Ankler, knæhaser og inderlår. Nakke, underarme og baller. Nap, krads, slik, kys, nus, bid og støn. Brug fingre, tunge og mund. Prøv noget nyt, og få et bedre sexliv.

LÆS OGSÅ: "På de dårlige dage tænker jeg: Hvorfor er der ikke nogen, der vil hjælpe mig?"

LÆS OGSÅ: Michelle Obama: Førstedamen, der vandt vores hjerter

LÆS OGSÅ: Esbens kæreste fik kræft som 24-årig: "Nu er det min tur til at gøre noget for hende"