Elisa Lykke Konkurrence Kvindefantasier Sexnovelle ALT for damerne
SPONSORERET indhold

Har du lyst... til at skrive en sexnovelle?

Hede kys under misteltenen, frække hook-ups til julefrokosten eller en quickie i sneen. Nu har du chancen for at få udgivet dit bud på en sexet julenovelle. I samarbejde med forfatter Elisa Lykke og Politikens Forlag udskriver ALT for damerne atter en konkurrence om at skrive den bedste sexnovelle. Se her, hvordan du gør her.

Af: Marie-Louise Truelsen Foto: Martin Greis-Rosenthal og Politikens Forlag
08. aug. 2022 | Livsstil | ALT for damerne

Powerhouse-agent og forfatter Elisa Lykke har en mission – en mission om at skabe et frirum for kvinders lyster, fantasier og tanker om sex. Og med udgivelsen af den første Kvindefantasier i januar 2021 sparkede hun og de seks kendte kvinder, der havde lagt pen og fantasier til den dampende novellesamling, døren ind til en åbenhed og dialog, som tydeligvis vandt genklang hos danske kvinder.

I løbet af det halvandet år, der siden er gået, har Elisa været drivkraften bag fire hede omgange Kvindefantasier og en enkelt Mandefantasier, der tilsammen er lyttet og læst mere end 50.000 gange.

Efter de tre første bøger, hvor forfatterne var kendte kvinder og mænd, henvendte Elisa sig i juli 2021 i samarbejde med ALT for damerne til magasinets læsere i en konkurrence om at blive en del af den samling, der blev til Kvindefantasier III.

Og nu får ALT for damernes læsere endnu engang chancen for at bidrage til universet – denne gang med et tematisk tvist, nemlig i form af Julefantasier, der selvfølgelig skal udkomme i den søde juletid i år.

LÆS OGSÅ: Sex kan også være noget, vi læser

Hvilke noveller drømmer du om, at ALT for damernes læsere kan skabe ud af kombinationen jul og sex?

"Jeg drømmer om, at kvinderne kan skrive, og at de elsker at skrive. Ikke som forfattere, men at de måske – som jeg – altid har været fascineret af det, som sex kan på skrift i forhold til det store visuelle marked, der eksisterer," fortæller hun.

"At de skriver hæmningsløst, beskrivende, frit og ikke begrænser sig på nogen måde. Det bliver med det samme dogme om, at man skriver en historie, ens navn står på forsiden, men at man ikke ved, hvem der har skrevet hvilken historie."

Elisa har selv skrevet noveller til flere af de tidligere samlinger, som også Anne Louise Hassing, Ane Høgsberg, Emmelie de Forest, Jasmin Gabay, Trine Gadeberg og Julie Berthelsen har bidraget til – for nu at nævne nogle få i perlerækken af modige kvinder.

En del af Elisas opskrift på succes har været, at man som læser ikke ved, hvem der havde skrevet hvilken historie. For hendes erfaring siger, at man skriver mere frit og grådigt, når ens navn ikke står i toppen af novellen. Og for Elisa har samarbejdet med kvinder i forskellige aldre, med forskellige baggrunde og ikke mindst forskellige fantasier været en fantastisk oplevelse:

"Alle bidragsyderne har et realistisk greb på sex, som jeg er helt forelsket i. De er i alderen 23-55 år og giver et billede af kvinder, der har elsket, været i sorg, har født, givet og taget og LEVET. Historierne griber fat om et forsømt univers, hvor vi kvinder selv bestemmer farten, og hvor alle de saftige historier er på kvindernes præmisser," fortæller hun.

"Faktisk er historierne fulde af samtykke, og det er befriende, at så mange har søgt det her frirum. Med novellesamlingen har jeg ramt ind i et åbenbart ret tørkeramt område, og hvis mit projekt kan give os kvinder et frirum, hvor vi kan spejle os – eller måske SLET ikke spejle os – i andre kvinders lyster, så er jeg tæt på lykkelig. Med novellerne vil jeg gerne aflive myten om, at kvinder ikke har lige så meget lyst til sex som mænd. Vi vil det ofte bare i andre former, og vi har andre billeder af sex end mænd. Vi kvinder vil have tid og bekræftelse, inden vi smider hæmningerne."

LÆS OGSÅ: To veninder savnede en glidecreme. Nu har de lavet et produkt, der vil overraske dig

Kvindefantasier forside.jpg
Kvindefantasier er en samling af sexnoveller skrevet af kendte kvinder.

Skal du være med i konkurrencen?

Indholdet

Du kan fortælle din historie fuldstændig, som det passer dig, og du skal ikke være bange for at skrive for meget om sex. Faren er tværtimod, at der kommer for lidt! Det er SEX-noveller, mere end det er erotiske noveller, så lad lysten, sulten, drømmene og grådigheden få frit spil.

Præmie

Hvis din novelle bliver udvalgt og kommer med i bogen, vinder du et honorar på 4.000 kr. samt et års forbrug af bøger fra Politikens Forlag, og din novelle bliver måske også udvalgt til at blive bragt i ALT for damerne.

Dommerpanelet

Dommerpanelet består af Elisa Lykke, chefredaktør Rikke Dal Støttrup og journalist Marie-Louise Truelsen.

Det praktiske

Novellen skal være på minimum 15 og maksimum 20 sider i skrift 12 i Word. Novellen sendes til alt@alt.dk. Deadline for aflevering er den 1. september 2022 kl. 12.00. Du får kun svar, hvis din novelle er blevet udvalgt, senest den 15. oktober 2022. 

Det juridiske

Når du er blevet valgt, underskriver du en rettighedskontrakt med Politikens Forlag og Egmont. De ti vindere vil ikke modtage royalties af bogsalget, men modtager et engangshonorar i form af præmien på 4.000 kr.

Anbefalet til dig