X Factor-dommer: Her er 10 ting, du skal vide, om DJ og producer Martin Jensen

Foto: Bo Nymann / Her & Nu DJ Martin Jensen er en af dommerne til X Factor 2022.

"Der er ingen sure miner mellem os": 10 ting, du skal vide, om DJ og producer Martin Jensen

I udlandet bliver Martin Jensen genkendt på gaden af fans, men hvem er han egentlig? Vi har samlet 10 ting, der gør dig klogere på den 30-årige DJ, producer og X Factor-dommer.

1. Fra Jylland til hele verden

Det hele startede i den lille by Sorring, der ligger uden for Silkeborg, hvor Martin Jensen blev født i 1991. Det var også i Sorring, at han først blev interesseret i musik, da han som 15-årig for første gang stod bag DJ-pulten til en 18-års fødselsdag i et fyldt forsamlingshus.

Det vigtigste hans mor har lært ham, er at behandle andre mennesker, som man selv vil behandles, men også at være positivt indstillet over for nye ting. Det fortæller han i et interview til ALT for damerne. Her fortæller han også, at alle skal have en chance - altid!

2. Maskinmekaniker og hitmaker

Der står entreprenør- og maskinmekaniker på CV’et, og så har han tidligere arbejdet i sin fars virksomhed Sorring Maskinhandel. En virksomhed, som det var meningen, at han skulle overtage en dag, men efter 7,5 år som sælger, havde han økonomi til at satse 100 % på musikken. Det fortæller han om i et interview til Euroman.  

3. Martin Jensens mirakel

Han fik sit musikalske gennembrud med sangen Miracles, der var P3’s Uundgåelige i november 2015. Kun få år senere brød han igennem internationalt med sangen Solo Dance, der i 2017 kom ind på en 25. plads på Spotifys top-50-liste over de mest populære sange på verdensplan.

4. Mere end 2 milliarder…

… streams på Spotify. Det er, hvad hans musik sammenlagt er blevet spillet på den svenske musiktjeneste. Hans formue tør vi slet ikke at drømme om, men det skulle efter sigende være en populær Google-søgning!

5. Kongen af remix’

Du har helt sikkert danset til nogle af producerens remix’, som han har lavet i samarbejde med flere verdenskendte kunstnere som bl.a. Ed Sheeran, Rita Ora, Jason Derulo og Katy Perry. Det gælder f.eks. Galway Girl og Bon Appétit.

6. Et tomt dansegulv

I dokumentaren Martin Jensens vej mod stjernerne på TV2 Play, fortæller Martin Jensen, at hans første koncerter blev spillet for et helt tomt dansegulv. I dag er han dog flyvende på nogle af verdens største scener, hvor han har udsyn til tusindvis af mennesker, der hopper i takt med ham til hans musik.

Alligevel ved han stadig ikke, om han er god til det, han laver. I et interview til ALT for damerne udtaler Martin Jensen: "Når man finder ud af, at man er god til noget, så er det, fordi man har nået målet, og der ikke er mere, du kan arbejde på. Men som DJ er der så supermange områder, man kan gøre sig dygtig på. At der er nogen, der er bedre end mig, betyder ikke, at jeg er dårlig, det betyder, at jeg kan forbedre mig."

LÆS OGSÅ: 12 ting, du (måske) ikke vidste om Melvin Kakooza

7. Bag scenen

Privat danner han par med den 20-årige stylist Cassandra Greve. Tidligere var han forlovet med den irske model og stylist Natasha Samsara Thompson, som han havde dannet par med i fire år og friet til på en rejse til Maldiverne i december 2020. Martin Jensen bekræftede dog bruddet mellem de to i maj 2021:

"Jeg tror bare lidt, vi er to forskellige steder i vores liv lige nu. Hun er flyttet til Danmark, og det kan godt være svært, når man forlader alle sine venner og sin familie. Og vi kan ikke få lov til at rejse (...) Så der er ingen sure miner imellem os eller noget som helst. Alt er så fint, men det er bare ikke det, det skal være," har han udtalt ifølge Se & Hør.

Martin Jensen har også titlen som far - han har nemlig datteren Sofie på 10 år fra et tidligere forhold.

8. Base i hjertet af København i en ejerlejlighed på hele 127 kvadratmeter

Når han ikke rejser hele verden rundt med sine hits, så bor Martin Jensen i København midt på Strøget i en ejerlejlighed på hele 127 kvadratmeter.

9. Kender du typen?

Og den lejlighed kunne man få et kig ind i, da DJ’en var den hemmelige beboer i Kender du typen på Dr1. Programmet afslørede bl.a., at musikeren er vild med Georg Jensen, og så har han en helt særligt tæller stående, der tikker, hver gang han får en ny følger på Instagram – og det er ikke så lidt!

10. Drikkevarer og downward facing dog

Når den verdenskendte DJ skal spille, så skal der, udover diverse drikkevarer, være en yogamåtte backstage, så han efter koncerten kan strække ud, fordi han er så energisk på scenen. Det har han tidligere udtalt til Lokalavisen Skanderborg.

Se, hvad vi ellers skriver om: X Factor, Kendte og Interview

610x200_woordy_knap2.jpeg